Hagi isi anunta revenirea in fotbal

Joi, 19 Mai 2011, ora 22:03
3709 citiri
Hagi isi anunta revenirea in fotbal

Gheorghe Hagi a anuntat, joi, ca este gata sa revina in fotbal dupa experienta mai putin placuta de la Galatasaray, incheiata cu o demisie.

"Regele" spune ca isi doreste sa se reintoarca pe banca tehnica a unei echipe, fiind gata sa asculte orice fel de propunere, insa a avertizat ca nu va accepta sa antreneze decat acolo unde va fi inteles si dorit cu adevarat.

"Imi doresc sa ma intorc, sa fiu in fotbal iar, dar nu stiu unde voi munci. Depinde de oferta si de cine ma doreste cu adevarat.

Imi doresc un proiect pe doi, trei ani si sa am sprijin. Lucrurile mari nu se fac de azi pe maine. Totul se cladeste in timp, iar o echipa competitiva se face in timp. Iubesc fotbalul, imi place sa antrenz, sa fiu langa fotbal. Nu am nicio revansa de luat, am demonstrat si nu mai e nevoie sa dovedesc ceva. Am nevoie de oameni si conducatori care sa creada acelasi lucru", a declarat Gica Hagi la GSpTV.

Tehnicianul a fost deja contactat de cei de la Steaua, fiind vazut ca un inlocuitor perfect pentru Cosmin Olaroiu, insa a refuzat oferta de a reveni in Ghencea, conform managerului "ros-albastrilor", Mihai Stoica.

Hagi, la nationala Romaniei?

Pentru Hagi exista si posibilitatea de a prelua echipa nationala, in cazul in care "tricolorii" nu inving Bosnia si Razvan Lucescu va fi dat afara.

Gica Hagi (46 de ani) a mai antrenat nationala Romaniei in 2001, insa doar pentru 6 luni. A plecat dupa ce-a fost invins de Slovenia si a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2002.

M.D.

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Hagi revine fotbal, #Hagi selectioner Romania, #Hagi antrenor Steaua, #Gica Hagi , #antrenor