Bogdan Stancu, singurul roman care il intereseaza pe Hagi

Sambata, 20 Noiembrie 2010, ora 11:53
1091 citiri
Bogdan Stancu, singurul roman care il intereseaza pe Hagi

Bogdan Stancu, atacantul celor de la Steaua, este singurul fotbalist roman care il intereseaza pe Gica Hagi si care are sanse sa ajunga la Galatasaray in pauza competitionala din iarna.

Chiar daca presa din Turcia anunta ca dinamovistul Alexe este cu un pas in curtea gruparii "Cim-Bom", avansand chiar o suma de 6 milioane de euro pentru transfer, impresarul Victor Becali sustine ca nu sunt decat speculatii.

"Am vorbit cu Hagi acum cateva zile. Nu se poate discuta in momentul asta depre vreun transfer, indiferent despre ce jucator ar fi vorba. In momentul de fata nu cred ca este vreun jucator roman care sa il intereseze pe Hagi. Singurul ar putea fi Bogdan Stancu, pentru ca el deja are ceva experienta. Cei de la Galatasaray nu au, insa, niciun transfer in plan. Important e sa isi evalueze lotul, sa vada ce jucatori mai raman sau mai pot fi promovati. In rest, sunt povesti. Probabil ca in perioada de mercato se va discuta de niste jucatori, dar acum nicio echipa nu lanseaza oferte din astea.

Torje poate sa prinda si primavara asta, dar si primavara viitoare, in fotbal nu se stie niciodata. E o perioada in care incep sa umble tot felul de zvonuri. Din experienta mea, nu cred ca un club contacteaza un alt club in aceasta perioada. Sigur, sunt oameni trimisi la meciuri, se aduna rapoarte, pentru ca este final de tur peste tot. Nicio echipa nu avanseaza vreo oferta pentru vreun jucator acum. Sunt numai si numai zvonuri de presa, lansate cu ajutorul oamenilor din fotbal, fara discutie. Ei cred ca daca lanseaza anumite zvonuri, se pot si intampla", a declarat Victor Becali la Sport Total FM.

Gheorghe Hagi pregateste o restructurare masiva a lotului celor de la Galatasaray in iarna, vedete ca Misimovici sau Elano fiind pe lista neagra, in timp ce tineri ca Alexe sau Bogdan Stancu, daca este sa credem informatiile din presa turca, vor fi adusi la Istanbul.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Bogdan Stancu transfer Galatasaray, #Hagi interesat Bogdan Stancu, #Victor Becali transferuri Galatasaray , #Galatasaray