Hagi, invins in Cupa Turciei

Joi, 03 Februarie 2011, ora 22:07
1989 citiri
Hagi, invins in Cupa Turciei

Echipa pregatita de Gica Hagi, Galatasaray Istanbul, a fost invinsa in prima mansa a sferturilor de finala ale Cupei Turciei, scor 2-3, de Gaziantespor.

Gazdele au deschis scorul la 18 minute de la debutul partidei, prin Tosun, iar Kazim Kazim a egalat cu 7 minute inainte de pauza, din pasa lui Culio, stabilind scorul primului mitan.

Gruparea "Cim-Bom" a preluat conducerea la 18 minute de la reluare, atacantul roman Bogdan Stancu inscriind primul sau gol in tricoul lui Galatasaray Istanbul.

Stancu a inscris pentru Galatasaray!

Cei de la Gaziantepspor au restabilit egalitatea dupa numai patru minute, prin Elyasa, si au trecut la conducere in minutul 78, dupa reusita lui Tosun, reusind sa se impuna in prima mansa a sfertului de finala.

Transferati in aceasta iarna din Liga I, mijlocasul Juan Culio si portarul Robinson Zapata au fost folositi inca din primul minut.

Mansa secunda este programata pe 2 martie.

C.F.

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Gica Hagi, #Galatasaray Istanbul, #Hagi invins Cupa Turciei, #Hagi infrangere Galatasaray , #Galatasaray