Hagi, noul antrenor al lui Galatasaray - oficial

Joi, 21 Octombrie 2010, ora 14:34
6816 citiri
Hagi, noul antrenor al lui Galatasaray - oficial

Gica Hagi a fost numit oficial, joi, in functia de antrenor principal al formatiei turce Galatasaray Istanbul.

"Gheorghe Hagi e noul antrenor al echipei, urmand a-l avea secund pe Tugay Kerimoglu", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al gruparii de pe malul Bosforului.

Prezentarea oficiala a lui Hagi, care a semnat un contract valabil pentru urmatoarele 18 luni si va avea un salariu de aproape doua milioane de euro pe sezon, va avea loc vineri.

Hagi ii ia locul pe banca tehnica a gruparii "galben-rosii" lui Frank Rijkaard, olandezul fiind demis marti ca urmare a rezultatelor slabe obtinute de echipa in acest sezon.

Rijkaard, demis de la Galatasaray

"Nu pot sa refuz Galatasaray, e clubul unde am cunoscut cele mai mari bucurii ca jucator, dar si ca antrenor", a spus Hagi, care a evoluat ca fotbalist timp de 5 sezoane, in perioada 1996-2001, la cea mai cunoscuta echipa din Turcia.

Mai mult ca sigur, fanii lui Galatasaray se vor calca in picioare pentu a-l primi pe cel mai mare jucator din istoria clubului, chiar daca sunt sceptici in privinta calitatilor sale de antrenor.

Fanii lui Galatasaray nu-l vor pe Hagi

Debuteaza cu Fenerbahce

Prima partida a lui Hagi pe banca tehnica a celor de la Galatasaray va fi chiar in deplasare, contra marii rivale Fenerbahce. Super derbiul dintre cele doua formatii va avea loc duminica, de la ora 19:00.

Dupa 8 etape jucate in actualul sezon al campionatului turc de fotbal, Galatasaray ocupa locul 9 in clasament, cu 12 puncte, la 8 puncte in spatele ocupantei primului loc, Bursaspor.

Hagi a mai fost antrenorul lui Galatasaray in sezonul 2004/2005, cand a castigat Cupa Turciei si a terminat pe locul doi in clasamentul primei ligi turce de fotbal.

Opinii: Dom' profesor Hagi

"Regele" revine, astfel, in antrenorat dupa o pauza de trei ani. Ultima oara, Hagi a pregatit-o pe Steaua in 2007, timp de doar cateva luni. A plecat dupa un conflict monstru cu finantatorul "ros-albastrilor", Gigi Becali.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Hagi antrenor Galatasaray oficial, #Gica Hagi, #Galatasaray Istanbul , #Galatasaray