Hagi, salvat de Culio

Sambata, 19 Februarie 2011, ora 20:55
4085 citiri
Hagi, salvat de Culio

Galatasaray Istanbul a castigat cu 1-0 meciul de pe teren propriu cu Bucaspor, dupa un gol reusit de Juan Emmanuel Culio.

Gica Hagi a trait pe muchie de cutit in prima repriza, cei de la Bucaspor dandu-i emotii extrem de mari prin ocaziile pe care le-au ratat.

Oaspetii de pe TT Arena au trimis de doua ori in bara, fara ca Robinson Zapata, ezitant si in aceasta seara, sa poata interveni.

Galatasaray a avut si ea o bara in prima repriza, insa marea nemultumire a fost neacordarea unui penalty, pentru un hent evident comis de fundasii lui Bucaspor.

In partea a doua, Galatasaray a simtit presiunea fanilor si a fortat inca de la reluare. Bogdan Stancu a reusit sa marcheze in minutul 55 cu o lovitura de cap, insa golul a fost anulat corect pe motiv de ofsaid.

Doua minute mai tarziu, Baros a ratat singur cu portarul, mingea a ajuns la Stancu, dar nici "Motanul" nu a reusit sa inscrie.

In cele din urma, a fost nevoie de reusita fostului jucator al lui CFR Cluj, Juan Emmanuel Culio, pentru ca Galatasaray sa obtina cele trei puncte.

Culio a inscris in minutul 77, printr-un sut din 12 metri, dupa o pasa excelenta a lui Kazim-Kazim.

Bucaspor a fost la un pas sa egaleze in minutul 86, insa Mendy a trimis pe langa poarta, dintr-o pozitie excelenta, iar Galatasaray a obtinut toate cele trei puncte.

Dupa acest succes, Galatasaray a urcat pe locul 8 in prima liga din Turcia, cu 32 de puncte.

Urmatorul meci al lui Galatasaray va avea loc sambata viitoare, impotriva lui Istanbul BB.

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Galatasaray, #Gica Hagi, #Bogdan Stancu, #Juan Emmanuel Culio , #Galatasaray