Gica Hagi face lumina: De ce nu mai vorbeste cu Gigi Becali

Miercuri, 20 Decembrie 2017, ora 09:18
9701 citiri
Gica Hagi face lumina: De ce nu mai vorbeste cu Gigi Becali
Foto: fcviitorul.ro

Relatia dintre Gica Hagi si Gigi Becali s-a racit din vara acestui an, iar patronul si antrenorul celor de la Viitorul prezinta motivul pentru care nu-i mai raspunde la telefon finului sau.

Hagi recunoaste ca gestul lui Becali de a se duce la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a dus la terminarea relatiei dintre ei.

"Eu nu duc razboaie. Mai zice cineva ceva despre mine, mai zic si eu. Dupa o vreme trec peste, ne impacam. Dar cu el de atunci, de cand cu TAS, n-am mai vorbit. De ce? Pentru ca cineva trebuie sa taca, in conditiile astea. Si am considerat ca trebuie sa tac eu", a spus Hagi intr-un interviu acordat editiei tiparite a cotidianului Gazeta Sporturilor.

"E lucrul cel mai urat care s-a intamplat. Si d-aia ar fi bine sa numai existe play-off si play-out. Sau sa pastreze fiecare echipa punctele castigate, sa nu se mai injumatateasca. Asta nu e o regula sportiva", a mai precizat acesta.

Aceasta racire a relatiei nu i-am impiedicat insa pe cei doi sa faca afaceri pe piata transferuri. FCSB i-a cumparat in aceasta vara de la Viitorul pe Florinel Coman, Romario Benzar si Dragos Nedelcu, in schimbul a aproximativ 5 milioane de euro.

Viitorul si FCSB au terminat playoff-ul Ligii 1 la egalitate de puncte, cate 44, iar trupa lui Hagi a fost desemnata campioana de catre Liga Profesionista de Fotbal pe baza rezultatelor directe mai bune inregistrate in playoff (3-1 la Ovidiu si 1-1 pe National Arena).

Gigi Becali a contestat la TAS decizia LPF, pe motiv ca in regulament nu e specificat clar acest criteriu de departajare si cere ca in calcul sa fie luate si rezultatele directe din sezonul regulat, situatie in care FCSB ar fi castigat titlul.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a mentinut insa decizia LPF si, astfel, Viitorul a cucerit in premiera titlul in Liga 1.

I.G.

#Hagi despre relatie Becali, #Hagi certat Becali , #Gigi Becali
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Gica Hagi face lumina: De ce nu mai vorbeste cu Gigi Becali"