Baiatul lui Hagi, la Barcelona? Anuntul extraordinar al spaniolilor

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 01 Octombrie 2014, ora 07:25
7166 citiri
Baiatul lui Hagi, la Barcelona? Anuntul extraordinar al spaniolilor

Fiul lui Gica Hagi, Ianis, este unul dintre cei mai doriti tineri fotbalisti din Europa in momentul de fata, presa iberica anuntand ca pustiul in varsta de 16 ani ar putea ajunge chiar la FC Barcelona.

Cotidianul catalan Mundo Deportivo a publicat recent un amplu material despre Hagi junior in care apare si ipoteza ca Barcelona este interesata de juniorul roman.

Spaniolii l-au urmarit pe Ianis in Andorra, acolo unde a evoluat cu nationala Under 17 a Romaniei in preliminariile Campionatului European, si au ramas impresionati de fiul "Regelui".

"Ianis, fiul fostului jucator de la Barca si Real Madrid, Gica Hagi, a fost o adevarata atractie in preliminariile Campionatului European U17, disputate in Andorra. Ianis este inca un copil, are carente de ordin fizic, dar pare a fi chiar mai tehnic decat tatal sau, Gica, poreclit 'Maradona din Carpati', care a fost un geniu al balonului.

Avantajul juniorului, pe care tatal sau il urmareste indeaproape la Academia pe care a fondat-o in Constanta, este ca poate lovi balonul cu ambele picioare, aspect pentru care Gica a insistat mult. Are aceeasi viziune a jocului, insa ii lipseste ceva din caracterul lui Gica. Insa este foarte tanar si mai are foarte multe de invatat", scriu catalanii.

Sursa citata mai scrie ca Hagi ar fi dorit sa il trimita pe Ianis la Academia celor de la FC Barcelona, celebra La Masia, insa mutarea a fost suspendata din cauza interdictiei de a efectua transferuri primita de gruparea "blaugrana".

"Intre planurile lui Hagi exista si acela de a-l trimite pe Ianis la Masia, pentru a se dezvolta intr-un fotbal mult mai competitiv."

Chiar daca a ratat, cel putin temporar, trecerea in Spania, Hagi jr. nu duce lipsa de oferte.

"La meciurile din Andorra au asistat multi scouteri, majoritatea cluburilor importante din Europa trimitandu-si oamenii acolo, iar numele Ianis Hagi a fost subliniat cu rosu de majoritatea dintre acestia."

Ianis Hagi are 16 ani, iar in aceasta toamna si-a facut debutul la seniori, el evoluand in doua partide amicale pentru FC Viitorul.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Ianis Hagi Barcelona, #Hagi transfer Barcelona, #Ianis Hagi transfer , #Ianis Hagi