Destainuirile lui Hagi. Afla ce l-a facut sa refuze nationala Romaniei

Marti, 15 Noiembrie 2011, ora 21:10
2314 citiri
Destainuirile lui Hagi. Afla ce l-a facut sa refuze nationala Romaniei

Gica Hagi a vorbit, inca o data, despre refuzul de a prelua echipa nationala dupa demisia lui Razvan Lucescu.

"Regele" marturiseste ca isi dorea sa devina selectioner, dar numai dupa ce preliminariile pentru Euro 2012 ar fi fost incheiate. A pus aceasta conditie pentru nu a vrut sa devina tap ispasitor al unei akte campanii esuate.

"Nu era momentul sa vin la nationala, pentru ca drumurile erau incepute. I-am spus si presedintelui 'Vreau o oferta in care sa pornesc eu de la inceput'! Am mai spus ce s-a intamplat. Drumurile erau incepute si mai existau sanse de calificare. Atat timp cat existau sanse, se termina o campanie si nu stiam cum iese. Era o confuzie in care eram implicat. Asa a fost si data trecuta, cand mie mi s-a spart totul in cap dupa barajul cu Slovenia.

Ce am cerut asa mult? Ce era asa greu? Am vrut sa iau lucrurile de la inceput, atata tot. Nu mai pot sa aleg. Am ales o data cu inima. Aici am gresit eu ca antrenor, cu alegerea momentului. Imi pare rau, vreau sa aduc din ideile mele, care sa ajute. Interesul e sa construim o echipa care sa aduca bucurii si rezultate", a declarat Gheorghe Hagi la Digi Sport.

Nationala Romania, sub conducerea lui Hagi, a ratat calificarea la Cupa Mondiala din 2001, fiind eliminata de minuscula reprezentativa a Sloveniei dupa doua meciuri de baraj.

M.D.

#destainuiri giga hagi, #Hagi refuzat nationala, #romania slovenia baraj , #nationala