Hagi: Suta la suta nu vin la nationala

Joi, 09 Iunie 2011, ora 21:53
4253 citiri
Hagi: Suta la suta nu vin la nationala

Ofertat de Mircea Sandu pentru postul de selectioner, Gica Hagi a anuntat, joi seara, ca nu va prelua echipa nationala.

"Suta la suta nu vin la nationala. Asa cum am spus, mie imi plac proiectele care incep de la zero. Nu-mi place sa iau o echipa din mers.", a declarat Hagi, pentru Adevarul.

Gica Hagi s-a intalnit joi cu Mircea Sandu si l-a anuntat, initial, ca inca nu s-a decis daca va reveni sau nu la echipa nationala a Romaniei.

Hagi ezita: Nu stiu daca voi reveni la nationala

"Regele" a lasat sa se inteleaga ca se teme ca, daca va accepta acum functia de selectioner, i se va imputa lui o eventuala ratare a calificarii la Campionatul European din 2012.

"Luni urmeaza sa dau raspunsul final. Problema care se ridica acum e ca actuala campanie e deja la jumatate, iar eu mi-am propus ca nu mai iau o echipa la jumatate de drum. Ramane sa mai discutam.", a spus Hagi dupa intalnirea cu Mircea Sandu.

Gica Hagi si Mircea Sandu s-au intalnit joi la Casa Fotbalului, pentru a discuta despre o eventuala revenire a lui Gica Hagi la carma nationalei Romaniei.

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Gica Hagi, #Hagi refuza nationala , #nationala