Hagi a descoperit cea mai mare problema a Stelei

Vineri, 10 Februarie 2012, ora 09:55
3043 citiri
Hagi a descoperit cea mai mare problema a Stelei

Fostul mare international Gica Hagi stie care este cea mai mare problema a Stelei. "Regele" ii contrazice pe cei care spun ca "ros-albastrii" sufera pe banda dreapta si sustine ca acestia au de fapt dificultati in flancul opus.

Potrivit fostului capitan al Generatiei de Aur, Steaua are nevoie de un jucator de picior de stang, deoarece dreptacii nu pot da randament pe partea stanga la mijlocul terenului.

"Steaua n-are nicio problema pe dreapta! Toti jucatorii pot evolua acolo, dar nu au niciun stangaci. La Steaua jocul e axat pe viteza, pe actiuni rapide si pe contraatac, dar nu are un om de ultima pasa", a declarat Hagi la Digi Sport.

"Regele" s-a declarat impresionat de evolutia Stelei in cantonamentul din Antalya (Turcia) si crede ca echipa lui Ilie Stan porneste cu sanse egale in fata olandezilor de la Twente Enschede.

"Steaua arata bine, e puternica si sta bine pe teren. Au o dubla grea cu Twente, dar sansele sunt egale. N-o sa le fie usor, insa depind doar de ei", a mai precizat Hagi.

Partida Steaua - Twente Enschede, contand pentru prima mansa a 16-imilor Europa League, este programta pe 16 februarie, la Bucuresti. Returul se va juca o saptamana mai tarziu, in Olanda.

Ambele dispute vor fi transmise in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Negocierile secrete ale Simonei Halep. Ar fi lovitura anului în sportul românesc
Negocierile secrete ale Simonei Halep. Ar fi lovitura anului în sportul românesc
Simona Halep, care a revenit în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o TAS, de reducere a suspendării de 4 ani dictate de ITIA la 9 luni, pregătește o lovitură de imagine în...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Gica Hagi, #Hagi probleme Steaua, #Steaua Twente Europa League , #Steaua