Hagi a luat foc din cauza Stelei

Joi, 07 Noiembrie 2013, ora 17:01
3510 citiri
Hagi a luat foc din cauza Stelei

Gheorghe Hagi este extrem de suparat din cauza celor de la Steaua.

Academia de fotbal a "Regelui" a trimis patru tineri jucatori de mare perspectiva in Ghencea, pentru ca gruparea "ros-albastra" sa poata incropi o echipa Under 19 cu care sa participe in UEFA Youth League.

Atunci cand si-a imprumutat juniorii la Steaua, Hagi le-a spus conducatorilor campioanei ca nu vrea ca acestia sa evolueze pe terenul sintetic din complexul situat in bulevardul Ghencea pentru ca suprafata de joc de acolo este foarte tare si poate afecta serios ligamentele sportivilor.

Numai ca stelistii nu au tinut cont de aceasta dorinta a lui Gica si i-au folosit pe juniori in derbiul cu Dinamo, disputat chiar pe terenul sintetic!

Dupa cum anunta cei de la Fanatik, in momentul in care a aflat ca pustii lui joaca pe terenul sintetic al Stelei, Hagi a luat foc, fiind extrem de nervos.

"Ros-albastrii" se apara sustinand ca, atunci cand au inscris echipa de juniori in competitia interna, au trecut in acte ca teren propriu sinteticul din Ghencea. Iar pana la derbiul cu Dinamo n-au fost probleme, deoarece adversarii au acceptat sa mute meciurile pe un teren cu iarba naturala, doar "cainii" insistand ca totul sa fie regulamentar.

"Consider ca a fost o lipsa de organizare, deoarece, daca oficialii Stelei faceau un act aditional la FRF, dupa ce te-ai inscris in prima faza cu terenul sintetic, in care anuntai ca joci pe iarba, atunci cei de la Dinamo nu aveau cum sa mai comenteze. Hagi a aflat ca baietii nostri au jucat pe terenul sintetic si nu prea i-a cazut bine acest lucru. Insa, speram ca pe viitor acest lucru nu se va mai intimpla, deoarece terenul sintetic din Ghencea este foarte tare. Nu e bine sa joci pe un astfel de teren, pentru ca tendoanele jucatorilor pot fi afectate, mai ales ca unii fotbalisti au jucat cu ghete cu crampoane cu filet pentru terenul de iarba", a declarat presedintele echipei lui Hagi, FC Viitorul, Paul Peniu, pentru sursa citata.

Steaua a castigat meciul cu Dinamo cu scorul de 5-0, insa sunt sanse mari ca cei patru jucatori imprumutati de Hagi sa revina la Viitorul in aceasta iarna.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Hagi conflict Steaua, #Steaua Hagi jucatori, #jucatori Hagi imprumut Steaua, #Steaua Youth League , #Steaua