Hagi, acuzat ca vrea sa preia Steaua de la Becali

Vineri, 21 Mai 2010, ora 07:19
3120 citiri
Hagi, acuzat ca vrea sa preia Steaua de la Becali

Gigi Becali a lansat o noua bomba in scandalul pe care il poarta cu Ministerul Apararii, el acuzandu-l, mai mult sau mai putin voalat, pe Gica Hagi ca ar fi in spatele conflictului si ca ar vrea sa preia clubul Steaua.

Conform patronului "ros-albastrilor", Hagi, Iordanescu si ministrul Gabriel Oprea ar conspira pentru a-l indeparta de la echipa, informeaza Gazeta Sporturilor.

"Asa e si am mai multe semnale despre acest lucru. Gabi Oprea este o persoana care vrea sa-mi faca rau, dar o sa se convinga toata lumea ca si-a facut singur rau. Are mare influenta politica si crede ca o sa ma distruga el pe mine. Ii mai auzeam ca vin sa ne dea ei afara din Ghencea.

Sunt sigur ca Iordanescu e unul dintre ei pentru ca toata lumea imi spune acelasi lucru, dar cred ca nu doar el. Cata lume nu se da cu puterea pentru o bucatica de paine?!

Becali vrea sa demoleze stadionul Steau

Hagi m-a pus pe ganduri pentru ca, dupa ce ne-am intalnit si am dat mana, a zis pe la televizor ca nu s-a impacat cu mine. M-am convins ca a fost si a ramas un tip razbunator. Stiu eu mai multe, dar am preferat sa tac, sa nu mai fac scandal. Nu l-ati vazut pe Hagi ce-a zis zilele trecute? Ca el vine la Steaua doar daca pleaca Becali, ca in alte conditii el nu accepta sa fie antrenor la Steaua.

E posibil ca Oprea, in acest moment, sa se gandeasca la oricine care sa-i bage bani in stadion, pentru ca altfel arena asta va ajunge o ruina in maximum trei luni. Nu stiu si nu ma intereseaza daca o sa-i dea Steaua lui Hagi. Dar in Tara Romaneasca, unde totul e pe dos, e posibil. Oricum, ceea ce face Oprea in acest moment e o mare golanie", a acuzat Becali.

Oficial: Steaua, data afara din Ghencea

Ministerul Apararii a anuntat miercuri ca a reziliat contractul cu FC Steaua, astfel ca formatia patronata de Gigi Becali trebuie sa evacueze Complexul Sportiv din bulevardul Ghencea.

Latifundiarul s-a miscat rapid si a anuntat ca s-a inteles cu oficialii Buzaului, pentru ca Banel & Co. sa evolueze pe arena din Crang in sezonul viitor. De asemenea, patronul "ros-albastrilor" a amenintat ca va lasa stadionul din Ghencea in paragina, el urmand a lua absolut tot ce a investit in ultimii ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Hagi preia Steaua, #Hagi Steaua Becali, #Hagi Iordanescu Oprea preiau Steaua, #Steaua data afara Ghencea , #Steaua