Hagi, despre sansele Stelei si Vasluiului in Europa League

Marti, 13 Decembrie 2011, ora 13:24
1789 citiri
Hagi, despre sansele Stelei si Vasluiului in Europa League

Fostul mare international Gheorghe Hagi a comentat sansele formatiilor Steaua Bucuresti si FC Vaslui de a se califica in 16-imile Europa League.

"Regele" evita sa dea un pronostic pentru meciurile de miercuri, dar spera ca Romania va avea macar o echipa in primavara europeana.

"Meciurile sunt importante pentru ei, pentru noi, sunt doua echipe romanesti, care cred ca ne dorim cu totii sa ne calificam. Sa speram ca vom avea si o echipa in primavara europeana. E bine ca au ajuns acolo, acum e foarte important, Vasluiul depinde de ea foarte mult, Stelei ii trebuie o victorie, dar dupa aceea e dependenta si de rezultatul din cealalta partida.

Nu stiu cine are sanse mai mari, eu nu masor sansele, sansele se vor masura pe teren. Steaua va avea stadionul plin, asta e Steaua, iubita, o echipa care a facut performante multe, multa istorie si e normal sa vina lume. E bine pentru fotbal, exemplu e bun si speram ca si celelalte echipe sa faca la fel, sa aiba spectatori multi.", a spus Hagi la Sport.ro.

Meciurile Steaua - AEK Larnaca si FC Zurich - FC Vaslui sunt programate miercuri seara si vor fi transmise in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Gica Hagi, #Hagi Steaua Europa League, #Steaua Vaslui Europa League , #Steaua