Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Hagi va antrena in Ghencea din 2012, dar nu la Steaua

Vineri, 18 Noiembrie 2011, ora 13:45
3271 citiri
Hagi va antrena in Ghencea din 2012, dar nu la Steaua

Parasit de Steaua dupa un conflict cu Ministerul Apararii, stadionul din Bulevardul Ghencea ar putea lua din nou contact cu fotbalul in 2012 datorita lui Gica Hagi, care vrea sa aduca Viitorul Constanta la Bucuresti.

Aflat pe prima pozitie in Seria 1 a Ligii secunde, clubul patronat de fostul mare international a fost deja contactat de oficialii MApN. Acestia le-au propus constantenilor sa se mute in Ghencea daca obtin promovarea in Liga 1.

Hagi a confirmat informatia si si-a manifestat interesul de a evolua pe arena istorica a Stelei incepand cu vara anului viitor.

"Normal ca as putea sa joc in Ghencea, daca Constanta nu-mi creeaza conditiile necesare. Altfel, unde sa joc?!", a declarat fostul component al Generatiei de Aur, informeaza Click.

In acelasi timp, Hagi a dezvaluit ca intentioneaza sa devina antrenorul principal al echipei pe care o finanteaza: "Daca Viitorul va promova, atunci voi prelua eu echipa. De ce? Pai n-am cum sa merg la alta echipa din Liga 1, daca eu sunt patron la Viitorul."

Echipa "Regelui" isi disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul "Orasenesc" din Ovidiu, o arena cu o capacitate de numai 1.500 de locuri.

Viitorul Constanta conduce in clasamentul Seriei 1 din Liga secunda dupa 13 etape, avand 8 victorii, doua remize, 3 infrangeri si 26 de puncte. Echipa lui Hagi e urmata la un singur punct de Sageata Navodari si Delta Tulcea.

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Gica Hagi, #Hagi echipa Ghencea, #Hagi antrenor Liga 1, #Hagi antrenor Viitorul , #Steaua