Steaua, pe un butoi cu pulbere! Becali il vrea pe Hagi, Meme se opune

Luni, 30 Mai 2011, ora 08:28
4721 citiri
Steaua, pe un butoi cu pulbere! Becali il vrea pe Hagi, Meme se opune

Posibila numire a lui Gica Hagi pe banca Stelei incinge spiritele in Ghencea, patronul Gigi Becali si managerul Mihai Stoica fiind la un pas de un nou conflict.

Finantatorul "ros-albastrilor" inca nu are o oferta concreta pentru un nou antrenor cu 15 zile inaintea reunirii lotului, dar viseaza sa-l readuca pe "Rege" dupa aproape patru ani de la primul mandat.

Latifundiarul din Pipera si-a manifestat dorinta de a-l inregimenta pe Gica Hagi inca de la despartirea de Cosmin Olaroiu, cel din urma parasind Ghencea dupa finala Cupei Romaniei cu Dinamo Bucuresti.

"Am o datorie fata de el, e liber de contract, am vazut ca nu respinge ideea, e nasul meu, de ce sa nu fie el o varianta?", spune Gigi Becali.

Fostul decar al Generatiei de Aur nu a respins ideea, dar si-a expus conditia principala, proiectul pe termen lung: "Eu nu cer nicio suma de bani, eu vreau doar proiect si timp".

Meme se opune

Managerul Mihai Stoica nu impartaseste insa aceeasi dorinta cu patronul si nu este incantat de o eventuala revenire a lui Hagi pe banca tehnica a Stelei.

"Hagi e stelist adevarat, poate cel mai mare dintre toti, insa avem nevoie de un antrenor adevarat pentru ca sintem in criza acum si nu cred ca e o solutie care sa ne ajute.", i-ar fi transmis Stoica lui Gigi Becali, informeaza site-ul gsp.ro.

Fostul manager al Unirii Urziceni a evitat sa-l conteste public pe fostul antrenor al turcilor de la Galatasaray Istanbul, de teama sa nu intre in conflict cu fanii "ros-albastri".

"Hagi e un subiect delicat. In primul rand, Meme nu poate sa spuna ca nu-l doreste pentru ca si-ar pune in cap toti suporterii, iar in al doilea rind, stie ca nu el decide cine va fi antrenor, ci patronul, care ar putea ajunge la o intelegere cu Hagi, iar Meme va fi nevoit sa colaboreze cu acesta", a spus o persoana din club.

Fostul mare international roman este prima optiune pentru Gigi Becali, dupa ce Steaua a fost refuzata atat de Walter Zenga, cat si de Oleg Protasov, ultimul semnand cu ucrainenii de la Arsenal Kiev.

Zenga nu vine la Steaua

Steaua l-a ratat si pe Protasov

Gica Hagi a mai pregatit Steaua in perioada iunie - septembrie 2007, demisionand in urma unui scandal monstru cu Gigi Becali. De atunci, "Regele" a mai antrenat doar formatia Galatasaray, din octombrie 2010 pana in martie 2011.

Fostul mare international roman, care a mai stat pe banca nationalei Romaniei (2001) si a echipelor Bursaspor (2003-2004), Galatasaray (2004-2005) si Poli Timisoara (2006), are un singur trofeu in palmares, Cupa Turciei (2005).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
Negocierile secrete ale Simonei Halep. Ar fi lovitura anului în sportul românesc
Negocierile secrete ale Simonei Halep. Ar fi lovitura anului în sportul românesc
Simona Halep, care a revenit în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o TAS, de reducere a suspendării de 4 ani dictate de ITIA la 9 luni, pregătește o lovitură de imagine în...
#Gica Hagi, #Hagi antrenor Steaua, #Gigi Becali, #Mihai Stoica, #cearta Becali Stoica , #Steaua