Gica Hagi a gasit solutia salvatoare pentru fotbalul romanesc - cere sprijinul lui Ion Tiriac

Vineri, 01 Decembrie 2017, ora 11:03
7884 citiri
Gica Hagi a gasit solutia salvatoare pentru fotbalul romanesc - cere sprijinul lui Ion Tiriac
Foto: Hepta.ro

Gica Hagi a vorbit despre problemele financiare cu care se confrunta fotbalul romanesc si spune ca are o solutie foarte simpla ce ar trebui pusa in practica.

Hagi a propus ca finantarea in fotbal sa fie atrasa de la companiile multinationale care fac profit in tara noastra.

"Multinationalele fac miliarde in Romania! Au bani de nu mai stiu de ei! Va rog, implicati-i! Implicati multinationalele! In Germania, in Franta, in Olanda se implica multinationalele. La noi de ce nu se poate?

Cand multinationalele vor baga bani, veti vedea ca vor veni si oamenii la stadion. Dar, mai intai, trebuie rezolvata problema cu finantarea. Fac atatia bani in Romania, trebuie sa dea ceva inapoi", a spus Hagi intr-o conferinta de presa.

In schimbul finantarii din fotbal, multinationalele ar trebui sa primeasca deduceri de taxe, potrivit propunerii lui Hagi.

De asemenea, Hagi a mentionat ca si Ion Tiriac ar trebui sa se implice pentru modificarea legislatiei.

"Sa vina domnul Tiriac sa faca ceva pentru ca eu sunt mic! Sunt mic, nu pot. Eu incerc sa sprijin si o sa o fac cat o sa pot", a mai spus Hagi.

Gica Hagi a avut in trecut intalniri cu reprezentantii Guvernului in incercarea de a schimba legislatia din Sport, insa fara prea mult succes.

C.S.

#Gica Hagi Ion Tiriac, #Gica Hagi fotbal romanesc , #stiri Gica Hagi