Gica Hagi il ataca dur pe Cosmin Contra, dupa ce Ianis Hagi nu a fost convocat la nationala

Sambata, 12 Mai 2018, ora 10:05
5244 citiri
Gica Hagi il ataca dur pe Cosmin Contra, dupa ce Ianis Hagi nu a fost convocat la nationala
Foto: Hepta.ro

Antrenorul si patronul celor de la Viitorul Constanta, campioana en-titre a Romaniei, legendarul Gica Hagi, a vorbit dupa partida castigata de echipa sa cu Poli Iasi, scor 1-0, atacandu-l pe selectionerul nationalei Romaniei, Cosmin Contra.

Contra a anuntat care sunt convocatii pentru dubla amicala cu echipele Chile si Israel, iar printre jucatori nu se afla si Ianis Hagi, fotbalist care a decis partida de vineri din Liga 1 cu Poli Iasi.

Viitorul castiga dramatic cu Iasi. Ianis Hagi, eroul campioanei

Hagi a fost total nemultumit de faptul ca doar Alexandru Cicaldau a fost chemat la lotul Romaniei si il critica dur pe Contra pentru ca nu l-a chemat pe fiul sau, dar si pe alti jucatori de la Viitorul: "Cred ca Viitorul merita sa aiba mai multi jucatori la lotul national. Merita sa fie convocat si Ianis Hagi, e cel mai bun marcator si pasator din 2018. A jucat la U21, a fost cel mai bun in meciul cu Anglia. A facut onoare Romaniei in meciul cu Anglia, a desenat pe teren.

Ce sa faca mai mult? Sa dam si noi telefoane cum dau altii? E capitan la locul 3, dar n-are voie la nationala? Nu se poate? De ce nu merita sa fie la lot? Ca e fiul lui Hagi? In schimb, sunt convocati jucatori care nici macar nu sunt in play-off. E Romania, iar Romania e dura rau. This is Romania! E un semnal de alarma", a inceput declaratia sa furibunda Gica Hagi, la conferinta de presa, conform TelekomSport.

"Nationala e prea puternica si valoroasa, cum sa vina jucatori de la Viitorul? Aoleu! Cine e Viitorul, ce a jucat Viitorul pana acum? Tiru, Hodorogea, Balasa de ce nu sunt la lot? Ca sunt de la Viitorul? Reflecteaza, Cosmine, suntem campionii Romaniei si suntem pe locul 3! Probabil ca nu te-ai uitat pe cifre! Selectionerul trebuie sa-i convoace pe cei mai buni, atat!", a tinut sa incheie tirada sa Hagi, care a urcat Viitorul pana pe locul 3 in Liga 1 dupa victoria de vineri, la egalitate cu Craiova, ambele cu 35 de puncte.

Romania va evolua cu Chile in data de 31 mai, de la ora 17:00, pe stadionul Hartberg din Austria, iar apoi va ajunge la Ploiesti pentru disputa cu Finlanda, programata pe 5 iunie, de la ora 20:30.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gica Hagi atac dur la Cosmin, #Hagi declaratii convocari Romania Contra, #Gica Hagi Contra lipsa Ianis nationala , #stiri Gica Hagi
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5