Hagi, fascinat de Bute

Duminica, 10 Iulie 2011, ora 09:44
2159 citiri
Hagi, fascinat de Bute

Prezent la gala "Campion pentru Romania", Gica Hagi a avut doar cuvinte de lauda la adresa lui Lucian Bute.

"Era si normal sa ramana campion mondial! Este cel mai bun la aceasta categorie, nu are cine sa-l bata. A muncit mult pentru a ajunge aici, a facut sacrificii mari si merita sa fie campionul nostru. Am avut emotii pentru el. Era extrem de emotionat si s-a vazut asta. Cel mai important lucru pentru el a fost ca a ramas concentrat si si-a facut meciul pe care l-a pregatit. Mendy a dat emotii tuturor in runda a treia, cind i-au intrat citiva pumni, dar Lucian si-a dat seama si a boxat excelent. A stiut sa controleze meciul din prima runda, iar in runda a patra i-a dat decisiva", a spus Gica Hagi pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Pe langa victoria lui Lucian Bute, Hagi a marturisit ca a fost emotionat si de momentul intonarii imnului.

"A fost un moment emotionat. Am cantat imnul pentru ca sint roman, asa cum au facut si cei prezenti in sala. Mi s-a cintat imnul de atitea ori, dar acum a fost un moment extrem de special", a adaugat Hagi.

Lucian Bute si-a aparat pentru a opta oara centura IBF la categoria super-mijlocie, dupa ce l-a invins prin KO in runda a patra pe francezul Jean Paul Mendy.

Urmatoarea lupta a lui Lucian, dar si numele adversarului, nu au fost insa stabilite. Bute a anuntat ca va incerca sa faca un meci de unificare a centurilor anul urmator.

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Gica Hagi, #lucian bute , #stiri Gica Hagi