Hagi, implicat intr-un scandal urias la Budapesta

Joi, 21 Martie 2013, ora 07:49
13305 citiri
Hagi, implicat intr-un scandal urias la Budapesta

"Regele" Gica Hagi se confrunta cu probleme serioase la Budapesta. Fostul mare fotbalist roman a ajuns, miecuri, in capitala Ungariei, numai ca entuziasmul sau a disparut brusc in momentul in care organizatorii meciului cu Romania i-au dat o veste proasta.

Prezenta lui Hagi in tribune la meciul Ungaria - Romania este sub semnul intrebarii, asta desi "Regele" se afla la Budapesta de o zi, informeaza editia tiparita a cotidianului ProSport.

FIFA a hotarat sa-i interzica lui Hagi accesul la meci, considerand ca prezenta sa nu este necesara pe stadion. Aceeasi masura a fost luata si in cazul demnitarilor maghiari.

In semn de respect pentru cariera lui Hagi, ungurii au incercat si o varianta de rezerva. Hagi a fost cooptat de postul de televiziune maghiar M1 in randul analistilor pentru acest meci, insa, chiar si asa, prezenta sa ramane sub semnul intrebarii.

Motivul? FIFA sustine ca solicitarea pentru o acreditare in numele lui Gica Hagi s-a facut prea tarziu. Ofiterul de securitate al FIFA va studia joi cazul si va anunta o decizie in jurul pranzului.

"Postul M1 a cerut o acreditare pe numele lui Gheorghe Hagi, numai ca solicitarea a ajuns prea tarziu, dupa ce s-a inchis operatiunea rezervata pentru presa. Abia joi la pranz vom sti daca Gheorghe Hagi va avea acces, dupa ce vom discuta cu ofiterul de securitate al FIFA", a declarat Marton Dinnyes, unul dintre ofiterii de presa al federatiei de la Budapesta.

Nemultumit de modul in care este tratat de forul international, Hagi ia in calcul si varianta revenirii in tara, inainte ca FIFA sa mai ofere un raspuns.

La aceasta partida vor fi prezenti 180 de ziaristi, desi au existat 450 de cereri. Toate locurile au fost ocupate, astfel ca Hagi are sanse mici sa se afle in tribune.

Ungaria si Romania vor putea aduce in tribune cate trei persoane. Tara noastra va fi reprezentata de Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si Adalbert Kassai.

C.S.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Ungaria Romania, #Gica Hagi Ungaria Romania, #Hagi Ungaria, #acreditare Hagi Ungaria , #stiri Gica Hagi