Hagi le transmite un mesaj dur baskanilor de la Galatasaray

Joi, 16 Februarie 2017, ora 22:45
10585 citiri
Hagi le transmite un mesaj dur baskanilor de la Galatasaray
Foto: Academia Hagi

Gica Hagi a avut o reactie nervoasa, la cateva zile dupa ce presa din Turcia a scris ca Regele se afla pe lista lui Galatasaray Istanbul.

Galatasaray l-a ales in cele din urma pe Igor Tudor, iar Hagi a reactionat nervos, spunand ca nu se roaga de fosta sa formatie sa-l angajeze.

Mai mult, Regele i-a amenintat pe baskani ca-i va invinge de fiecare data cand ii va prinde din postura de adversar.

"Nu ma rog de nimeni, nu stau la usa nimanui! Nu stau sa ma plang ca n-am de munca. Am de munca, muncesc foarte mult si sunt implicat. Galatasaray trebuie sa ajunga la mine pentru ca altfel o au grea! Vor veni intr-o buna zi. Daca nu o sa vina, o sa ramana cu victoriile de pe vremea noastra.

Nu ne rugam de nimeni! Mai sunt echipe in Turcia. Cand o sa-i prind, o sa-i bat. Daca nu ma iau, o sa-i prind si-o sa-i bat. Sa se gandeasca bine la asta! Nu stau la usa nimanui, nu ma rog de ei! Ei trebuie sa se roage de mine, nu eu de ei! Mai bine tac, sa nu zic si alte lucruri... Raman cu ale mele", a spus Hagi intr-o conferinta de presa.

Totodata, Hagi a fost deranjat si de faptul ca in presa s-a scris ca doar se afla pe lista lui Galatasaray alaturi de alte nume.

"Cum sa nu mai ia Galatasaray? Ce, eu stau la coada cu vreunul? Mai ales in casa aceea? Eu nu pot sa fiu pe lista lor! Ori sunt, ori nu sunt! Eu sunt eu! Cine ma vrea, sa vina. Cine nu... Sa nu ma bagati pe lista!", a completat Hagi.

Gica Hagi are deja doua mandate de antrenor pe banca lui Galatasaray Istanbul intre 2004-2005 si 2010-2011.

De asemenea, in Turcia, Hagi a pregatit-o si pe Bursaspor, intre 2003 si 2004.

Ca jucator, Hagi este considerat cel mai important strain din istoria lui Galatasaray. Regele a scris istorie in tricoul "Cim-bom" in perioada 1996-2001.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#gica hagi galatasaray , #stiri Gica Hagi