Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Hagi, uluit de recordul lui Messi

Joi, 08 Martie 2012, ora 19:15
2704 citiri
Hagi, uluit de recordul lui Messi

Gica Hagi, unul dintre cei mai buni fotbalisti din istoria Romaniei, a recunoscut ca a ramas fara cuvinte in fata recordului reusit de Messi in partida cu BAyer Leverkusen, din Champions League.

Hagi este uluit de cele 5 goluri inscrise de Messi in poarta nemtilor, insa spune ca ii stie si secretul argentinianului - multi ani de munca.

"Messi e incredibil. Sa marchezi cinci goluri intr-un meci de Liga Campionilor este... incredibil. Si va spune unul care a jucat si care tot la fel era de talentat. Si care tot la fel credea ca sunt lucruri realizabile. Dar sa dai cinci goluri intr-un meci in Liga Campionilor e uimitor.

Dar se poate jucand intr-o echipa cu un fotbal perfect. Sa mergi pe teren si sa joci fotbal, sa nu transpiri si sa dai cinci goluri... eu nu stiu cum o face, dar o face foarte bine. De fapt, stiu cum o face... inseamna 21 de ani de munca in spate. Sunt bucuros si fericit ca traiesc momentele astea, ca vad o echipa incredibila cum este Barcelona. Are jucatori exceptionali care au ajuns la perfectiune. Cand e concentrata si doreste, Barcelona ne arata un fotbal frumos cum ne dorim toti. Cu toate ca si Madridul are o echipa fantastica. Astea sunt cele mai bune echipe din Europa, sa speram ca nu se vor intalni decat in finala Ligii Campionilor", a declarat Hagi.

Argentinianul Lionel Messi a batut un nou record in Liga Campionilor, miercuri seara, cand a marcat cinci goluri in partida castigata de FC Barcelona in fata celor de la Bayer Leverkusen, scor 7-1.

Messi a devenit astfel primul jucator care inscrie de cinci ori intr-un meci de Champions League, dupa schimbarea formatului competitiei.

Argentinianul i-a depasit pe Marco van Basten, Simone Inzaghi si Dado Prso, care au marcat de cate patru ori intr-o partida de Liga Campionilor.

M.D.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#hagi uluit messi, #messi record champions league, #messi bayer leverkusen , #stiri Gica Hagi