Reactia lui Hagi dupa atacul lui Razvan Lucescu

Vineri, 17 Iunie 2011, ora 07:23
4620 citiri
Reactia lui Hagi dupa atacul lui Razvan Lucescu

Gica Hagi a refuzat sa comenteze declaratia lui Razvan Lucescu de saptamana trecuta, in care fostul selectioner spunea despre "Rege" ca "este un momnument, dar trebuie sa fie atent sa nu-l murdareasca pasarile".

"Daca era Mircea Lucescu ii raspundeam, dar lui Razvan... Sa-si vada mai bine de problemele lui de la Rapid." , a spus Gica Hagi la Pro TV.

Declaratia lui Razvan Lucescu a starnit rumoare in fotbalul romanesc, antrenorul Rapidului fiind atacat dur de fratii Ioan si Victor Becali.

Fostul selectioner a declarat luni ca n-a vrut sa-l jigneasca pe Gica Hagi, ci doar sa puncteze faptul ca imaginea decarului "Generatiei de Aur" este patata de "tot felul de indivizi".

Razvan Lucescu: N-am vrut sa-l jignesc pe Hagi

"Hagi este o persoana despre care toti trebuie sa vorbim de bine. Un fost mare jucator care a reprezentat Romania, dar in jurul lui apar tot felul de indivizi care incearca sa-i strice imaginea. Eu la asta m-am referit cand am facut acele declaratii, nu am dorit sa-i aduc nicio jignire.", a declarat Razvan Lucescu.

In alta ordine de idei, Gica Hagi si Gheorghe Popescu vor participa vineri la meciul care va marca centenarul formatiei Austria Viena. Cei doi mari fotbalisti romani vor face parte din echipa Figo All Stars, alaturi de jucatori precum Baia, Cafu, Ronaldo de Boer sau Elber.

Hagi si Popescu vor participa la un meci de gala

Partida Austria Viena - Figo All Stars este programata vineri, incepand cu ora 21:25, pe stadionul Generali Arena din Viena.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Negocierile secrete ale Simonei Halep. Ar fi lovitura anului în sportul românesc
Negocierile secrete ale Simonei Halep. Ar fi lovitura anului în sportul românesc
Simona Halep, care a revenit în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o TAS, de reducere a suspendării de 4 ani dictate de ITIA la 9 luni, pregătește o lovitură de imagine în...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Gica Hagi, #razvan lucescu, #nationala Romaniei , #stiri Gica Hagi