Farul Constanța, eliminată din Cupa României după un penalty inexistent! Hagi a făcut scandal la finalul meciului VIDEO

Miercuri, 22 Septembrie 2021, ora 20:48
4038 citiri
Farul Constanța, eliminată din Cupa României după un penalty inexistent! Hagi a făcut scandal la finalul meciului VIDEO
Penalty-ul de la meciul Farul - Sepsi Foto: captură Telekom Sport

Gică Hagi a luat foc după ce echipa sa, Farul Constanța, a fost eliminată din Cupa Romaniei de Sepsi, 0-1.

Covăsnenii au câștigat datorită unui penalty inventat de arbitrul Radu Petrescu. Mai precis, un fault făcut în afara careului a fost mutat în suprafața de pedeapsă.

VIDEO AICI CU FAZA

Bogdan Mitrea a înscris de la 11 metri și a calificat-o pe Sepsi în optimile competiției.

Patronul echipei Farul l-a atacat dur pe arbitrul întâlnirii de la Ovidiu.

""Meci frumos, așa cum am anticipat. Un adversar care iese la joc, cu ritm, intensitate. Am încercat, am avut ocazii și noi, dar și ei. Din păcate, noi am ratat, ei au marcat dintr-un 11 metri care n-a fost. E realitatea, de ce să fiu supărat? Nu poate să dea arbitrul de tușă penalty.

Cu un metru afară, în semicerc și el îl dă în careu. A fost o situație de joc foarte prost interpretată, decizii luate de arbitrul de tușă, dă el penalty, face el jocul. Centralul, dacă nu vede, te pui tu peste el? Sunt ei VAR-ul! Avem VAR-ul, arbitrii de tușă.

A fost un meci echilibrat, cu ritm foarte ridicat. Poate mai multă calitate ar trebui să avem, să fim mai iuți. Așa pot să zic și eu, prestația arbitrilor n-a mai fost la începutul reprizei secunde ca înainte. Ăsta e fotbalul, ce să facem? Mergem înainte, drumul e lung. Trebuie să o luăm de la capăt și să facem ce trebuie.

Mi-a zis toată lumea că a fost un metru în afara careului. Dacă nu e așa, îmi cer scuze public. În ce fotbal se dă penalty? A fost un metru, așa mi-au zis oamenii. S-a văzut și în seara asta că nu suntem mai puternici. Sunt alții mai puternici", a spus Gică Hagi, după meciul cu Sepsi", a spus Hagi la Digisport.

#Gica Hagi, #farul constanta, #Radu Petrescu, #Gica Hagi scandal Craiova, #Cupa Romaniei rezultate, #Sepsi Viitorul , #Viitorul