Gica Hagi, reactie nervoasa dupa victoria dramatica a Viitorului

Luni, 19 Februarie 2018, ora 23:06
9435 citiri
Gica Hagi, reactie nervoasa dupa victoria dramatica a Viitorului
Foto: Hepta.ro

Gica Hagi a avut o reactie nervoasa la finalul meciului cu FC Botosani, castigat cu 2-1.

Hagi i-a atacat pe oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal care au stabilit ca punctele echipelor din Liga 1 sa fie injumatatite dupa intrarea in play-off si play-out.

"Am aratat ca avem talent! Am revenit ci cu Astra, si cu Botosani, desi eram sub presiune. Echipa a jucat bine, nu a suferit, am stat bine din punct de vedere mental. Golul de trei puncte a venit cand ne asteptam cel mai putin. Numai in Romania poate sa fie asa ceva!

In Romania, 2 este mai mare decat 3! Intalnim o echipa in forma la Iasi, dar avem potential si trebuie sa facem un meci bun, sa intram in play-off. Daca intram o sa fie ceva fantastic, daca nu... Mergem mai departe cu regula asta frumoasa prin care ni se iau vreo 20 de puncte. Numai in Romania este posibil asa ceva! Din pacate, sunt regulile facute de cine sunt facute!", a spus Gica Hagi la Look TV.

Totodata, Gica Hagi a vorbit si despre golul marcat de fiul sau Ianis. "Din punct de vedere fizic a fost mult mai proaspat, mult mai bine pe picioare. Mental, simte mult mai mult, risca mult mai bine", a comentat Gica Hagi.

Despre victoria Viitorului a vorbit si Ianis Hagi, marcatorul primului gol al constantenilor.

"A fost o partida dificila, dar important este ca am putut sa intoarcem scorul si ca am obtinut cele trei puncte acasa. Stilul nostru de joc este sa facem multe combinatii, sa jucam intre linii. Golul lui Ciobanu nu este intamplator, il felicit pe aceasta cale. Eu la antrenamente incerc mereu, orice fel de executie.

Important este sa incerci, pentru ca altfel nu poti sa reusesti. In ultima etapa la Iasi va fi dificil, am inteles ca este si un teren greu acolo, dar mergem sa ne batem. Balonul de Aur? E devreme! Ma gandesc sa ne batem pentru play-off si apoi vom vedea", a comentat Ianis Hagi.

Viitorul Constanta a castigat dramatic partida cu FC Botosani, scor 2-1, intr-un meci din etapa a 25-a din Liga 1.

Dupa acest rezultat, Viitorul ocupa locul 4, cu 41 de puncte, in timp ce FC Botosani este pe locul 8, cu 36 de puncte.

In ultima etapa a sezonului regulat, Viitorul se va deplasa la Iasi, in timp ce FC Botosani va primi vizita lui Gaz Metan Medias.

C.S.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Viitorul Botosani, #Gica Hagi reactie Viitorul Botosani , #Viitorul
Comentarii