Hagi, nemultumit de situatia fiului sau de la Fiorentina: A vrut sa-l readuca pe Ianis la Viitorul

Vineri, 10 Martie 2017, ora 13:10
6520 citiri
Hagi, nemultumit de situatia fiului sau de la Fiorentina: A vrut sa-l readuca pe Ianis la Viitorul
Foto: Twitter/ Ianis Hagi

Gica Hagi este nemultumit de faptul ca fiul sau, Ianis, nu joaca pentru echipa de seniori a Fiorentinei.

Supararea "Regelui" este atat de mare incat in aceasta iarna s-a pus problema revenirii juniorului la Viitorului pentru a putea evolua la nivelul seniorilor.

Cristian Bivolaru, presedintele clubului dobrogean, a dezvaluit o serie de amanunte pana acum necunoscute ale situatiei lui Ianis Hagi de la Fiorentina.

"Gica e in permanent contact cu el. Nu e multumit 100% de ce se intampla, tot timpul cand a discutat cu oamenii din club i s-a spus ca sunt foarte multumiti de modul cum se pregateste, de seriozitatea lui... Probabil ca exista aceasta presiune pe antrenor, cu ultimele rezultate, cu pozitia in clasament, cu modul rusinos in care a iesit din Europa League si atunci el incearca sa nu experimenteze. Din pacate, Ianis nu a avut ceea ce cred eu ca ar fi meritat. Aici trebuie plecat de la faptul ca Sousa a fost cel care l-a dorit pe Ianis vara trecuta.

Se pare ca din vara Sousa (Paulo Sousa, antrenorul Fiorentinei - n.red.) va pleca si, venind un nou antrenor, lucrurile o vor lua din nou de la inceput. Cand Gica a facut intelegera cu Fiorentina, a facut-o si prin prisma faptului ca Fiorentina a devenit un club care da sanse jucatorilor tineri, care a reusit sa vanda bine si asa a fost si ideea, ca Ianis sa aiba aceasta sansa.

In iarna am discutat cu Gica despre posibilitatea ca el sa revina la Viitorul, tocmai pentru a avea posibilitatea de a juca. La acel moment au fost din nou asigurari ca i se va da sansa ca va primi macar cateva minute in jocurile de campionat. Pana acum nu s-a intamplat asta, dar sa speram ca in ultimele meciuri va avea sansa sa demonstreze", a spus Bivolaru la ProSport LIVE.

Ianis Hagi a fost transferat de Fiorentina in vara, atunci cand toscanii au platit un milion de euro pentru mijlocasul in varsta de 18 ani.

In acest sezon, el nu a evoluat decat in finalul unui meci de Serie A pentru echipa de seniori, in rest fiind trimis sa joace la echipa Primavera a Fiorentinei, in campionatul de tineret.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Ianis Hagi Fiorentina, #Hagi Fiorentina Ianis, #Ianis Hagi transfer Fiorentina , #Viitorul
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5