Hagi schimba din temelii strategia Viitorului: Iata ce planuri are "Regele"

Marti, 11 Decembrie 2018, ora 07:53
5028 citiri
Hagi schimba din temelii strategia Viitorului: Iata ce planuri are "Regele"
Foto: FC Viitorul

Infrangerea suferita in fata celor de la FCSB in Liga 1 l-a pus pe ganduri pe Gica Hagi, acesta anuntand ca va schimba din temelii strategia si filosofia clubului sau, FC Viitorul.

Daca pana acum "Regele" sustinea ca este multumit sa aiba o echipa care se salveaza de la retrogradare si produce jucatori an de an, el sustine acum ca nu il mai multumeste acest lucru.

Fostul mare fotbalist roman a marturisit ca vrea sa formeze o echipa puternica, una capabila sa se bata pentru titlu in fiecare sezon, iar daca nu va reusi sa faca acest lucru va pleca in alta parte.

"Am vazut ca trebuie sa am rabdare. Dar aceasta munca, pe care am inceput-o de atatia ani, costa. Sunt multi ani si imi doresc si eu sa am o echipa puternica, sa ma bat la campionat, sa ajung sa... Nu mai pot sa vin in fata voastra si sa va zic ca vreau sa raman in Divizia A. Cand noi am castigat campionatul acum doi ani. Nu mai poti. Avem alte pretentii.

Jucatorii probabil usor usor o sa inteleaga lucrul asta. Daca nu o sa il inteleaga, o sa il simta. O sa incercam sa devenim mai buni. Daca nu... o sa vedeti a doua varianta, ca trebuie sa ai alternative. Dar prima oara ma gandesc la prima, vreau sa fac o echipa mai competitiva, mai buna, mai puternica, care sa se bata pentru a castiga campionate. Daca vreti sa ma mai vedeti aici. Daca nu, o sa plec. Trebuie sa ma duc si eu sa ma bat la campionat, sa fiu puternic, jucatorul sa fie puternic in teren... nu sa stea sa simta ca vine mingea la el si sa zica, aoleu, vine bomba.

Rabdare, rabdare... voi vedea cat pot sa am. Sa lucrez cu tineri... La un moment dat imi doresc si eu sa am presiunea aceea de a castiga campionatul. Fotbalul e viata mea. Aici, acolo, dincolo... Mamica m-a facut porumbel, eu sunt porumbel. Peste tot... De mic am plecat de acasa, astazi am fost intr-un loc, maine in altul. Pe unde am fost, am lasat cate ceva. Macar buna ziua, am dat buna ziua si stiu sa o dau. Si alte lucruri, ca personalitatea, am lasat-o peste tot. In rest, in continuare voi munci pentru fotbal. Asa ma vad, nu ma vad facand altceva. Ca o fi aici, ca o fi in alta parte, ca o fi la Constanta, la Bucuresti sau nu stiu pe unde, vom vedea.

Dar cu siguranta ca imi doresc altceva. Ori un club mai puternic al meu, care sa ma motiveze si sa ma duc sa fac performante si in Europa, nu numai in tara. Prima varianta e sa fac o echipa buna aici. Nu o fac. Nu mai stau. O las in continuare, dar nu o sa mai fiu eu, o sa antreneze altcineva. Cred ca ciclul meu mi l-am terminat aici. De acum incolo vreau sa fac un ciclu, urmatorii zece ani, o echipa puternica. Daca o sa reusesc, bine. Daca nu, gand european. Restul le-am facut pe toate. Stau doar asa, sa produc niste jucatori tineri, sa o iau in fiecare zi de la capat... Cati neuroni sa am si eu!? Am si eu pretentii", a declarat Gica Hagi, citat de Telekomsport.

De cand a promovat cu Viitorul in Liga 1, Gica Hagi a sustinut ca echipa sa va fi o "fabrica" de jucatori, obiectivul fiind acela de a vinde cat mai multi fotbalisti.

Acum, el isi doreste sa ii tina in lot pe cei mai buni dintre ei pentru a forma o grupare capabila sa se bata an de an la titlu.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Hagi Viitorul strategie, #Hagi Viitorul Liga 1, #Hagi rezultate Viitorul , #Viitorul