Hagi si-a iesit din minti: Nu mai pot sa tac, sunt ingrozit!

Marti, 14 Mai 2013, ora 08:45
6252 citiri
Hagi si-a iesit din minti: Nu mai pot sa tac, sunt ingrozit!

"Regele" Gica Hagi si-a aratat si fata nervoasa intr-o emisiune televizata in care a izbucnit la adresa conducatorilor fotbalului romanesc. Hagi simte jocuri de culise impotriva sa si a avut cel mai dur discurs din ultimii ani.

De la plecarea de la Steaua, Hagi nu a vorbit niciodata atat de apasat. Trimiterea sa a fost clara catre conducatorii fotbalului romanesc, pe care i-a acuzat ca fac jocuri de culise pentru ca Viitorul retrogradeze.

Hagi isi doreste ca Viitorul Constanta sa ramana in Liga 1 chiar daca va retrograda pe teren, invocand neacordarea licentelor pentru cluburile Rapid si Universitatea Cluj.

"Sunt trei echipe care n-au luat licenta, inseamna ca pica doar Bistrita. E logic, simplu si normal in fotbal. Eu asa o vad. In campionatul romanesc trebuie sa avem 18 echipe, lucru care s-a dat, s-a spus si trebuie. Televiziunile plateste si trebuie sa fie 18 echipe. Noi am luat licenta, criteriul sportiv exista dupa ce se face cine n-a luat licenta. Daca trei echipe nu au licenta, atunci cade doar una. E o situatie care asa e ea si trebuie gestionata asa cum e", a spus Hagi la Digi Sport.

Afland ca LPF si FRF ar putea ajuta Rapidul si Universitatea Cluj sa se salveze de la retrogradare, Hagi s-a dezlantuit.

"La cate scenarii s-au facut, eu m-am minunat. Ma uitam si nu-mi venea sa cred, sunt ingrozit, am inlemnit. E un lucru normal, cine n-a luat licenta sa nu joace. Federatia si Liga are nevoie de echipe transparente, care au luat licenta. Stati putin, ca si eu investesc in fotbal. Sunt un investitor corect care si-a depus licenta. Trebuie sa ne respecte pe cei care suntem corecti", a mai spus Hagi.

Totodata, Hagi a acuzat ca echipa sa este tocata de arbitri meci de meci, motiv pentru care ar putea retrograda.

"Sa ma lase sa joc fotbal! Sa ma lase sa joc! Arbitrul a fost incredibil, a inventat sapte ofsaid-uri. Inventate de el, inventate! Meci de meci cartonase galbene! Am tacut, dar nu mai pot sa tac! Aici in Romania toata lumea trebuie sa tipe, ca Dan Petrescu. Nu se poate, nu pot sa mai tac!", a conchis Hagi.

C.S.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Gica Hagi licenta Liga 1, #Gica Hagi Viitorul, #Gica Hagi nervos , #Viitorul