Mutu, propunere neasteptata pentru Hagi: Sa ma lase pe mine sa antrenez Viitorul

Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 08:12
3150 citiri
Mutu, propunere neasteptata pentru Hagi: Sa ma lase pe mine sa antrenez Viitorul
Foto: Facebook/ ASA Tirgu Mures Oficial

Adi Mutu i-a facut o propunere neasteptata nasului sau, Gica Hagi.

"Briliantul" si-ar dori sa preia echipa patronata de Hagi, FC Viitorul, daca acesta va alege sa antreneze in strainatate din sezonul urmator.

"Daca Hagi se duce la Rubin si eu nu mai stau la Targu Mures, sa ma lase pe mine sa antrenez Viitorul. Fiind finul lui, o sa am grija sa fie totul asa cum a lasat", a spus Mutu pentru Look TV.

Atacantul in varsta de 37 de ani a laudat apoi formatia lui Hagi, sustinand ca ar fi incantat sa lucreze alaturi de "Rege".

"Viitorul e o echipa foarte buna, cand am jucat cu ei ne-au pasat de nu mai stiam de noi. La anul, vor pune mari probleme in lupta la titlu. I-a antrenat foarte bine Hagi, nu stiu ce le-a spus, ce le-a facut, dar sunt o echipa extraordinara. Normal ca mi-ar surade o colaborare cu Hagi. El sa fie manager, iar eu antrenor la Viitorul. Ar fi ceva extraordinar.

Oferta carierei pentru Gica Hagi - cati bani poate castiga

Gica a fost idolul meu in copilarie si, probabil, al tuturor copiilor din generatia mea. A investit foarte mult in fotbal, i-a luat de mici pe acei pusti, majoritatea sunt crescuti acolo, i-a dus in play-off. Joaca de la egal la egal cu toate echipele, trebuie apreciat Gica Hagi pentru acest lucru. Si-a investit banii pentru care si-a rupt picioarele pe vremea cand juca fotbal, a riscat foarte mult, iar acum ii reuseste treaba", a mai declarat Adi Mutu.

Mutu este legitimat in prezent la ASA Targu Mures, insa prefera rolul de antrenor in locul celui de jucator. De asemenea, el este unul dintre cursantii Scolii de Antrenori de la FRF.

Sumudica se pregateste pentru Liga Campionilor: Il vreau pe Mutu!

Hagi, de cealalta parte, a renuntat la postul de antrenor al Viitorului, la ultimul meci de campionat el luand loc in tribune.

"Regele" este tentat sa plece din Romania la finalul acestui sezon, avand o oferta extrem de tentanta din punct de vedere financiar din Rusia, de la Rubin Kazan.

4 milioane de euro pe an ar fi valoarea contractului pus de rusi pe masa lui Hagi.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Mutu Hagi Viitorul, #Mutu antrenor Viitorul, #Adi Mutu Hagi antrenor Viitorul , #Viitorul