Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Prunea, acuze grave la adresa lui Hagi

Vineri, 12 Aprilie 2013, ora 16:55
3633 citiri
Prunea, acuze grave la adresa lui Hagi

Presedintele executiv al gruparii CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat, vineri ca "s-a creat" impresia ca echipa Viitorul Constanta, adversara moldovenilor in etapa a XXVII-a, ar fi sprijinita pentru a scapa de retrogradare.

"S-a creat o impresie ca se fac toate eforturile pentru ca Viitorul Constanta sa fie salvata de la retrogradare si ca va fi impinsa de la spate. Sincer, nu ne intereseaza ce fac altii. Toata stima pentru investitia facuta de Gica (n.r. - Gheorghe Hagi) la Viitorul, dar si noi investim la Iasi! Normal este ca toti sa ne bucuram de acelasi tratament. Eu sper si vreau sa cred ca partida de luni se va decide doar pe teren si doar de catre jucatori", a spus Florin Prunea.

Antrenorul echipei CSMS Iasi, Liviu Ciobotariu, considera meciul cu Viitorul Constanta ca fiind unul de sase puncte, avand in vedere ca ambele formatii sunt in lupta pentru evitarea retrogradarii.

"Partida de luni este una cu o incarcatura mare, dat fiind ca se intalnesc doua contracandidate la salvarea de la retrogradare. Pentru noi, meciul cu Viitorul este unul de sase puncte. Daca vom castiga luni, vom depasi in clasament Viitorul. Suntem constienti ca va fi un meci greu pentru ca si ei sunt intr-o situatie nu tocmai buna si vor veni la Iasi sa castige. Noi evoluam in fata propriilor suporteri, pe care ii astept sa vina in numar cat mai mare si sa ne bucuram la final, alaturi de ei, asa cum am facut si in partida cu Gloria Bistrita. Suntem optimisti si vrem toate cele trei puncte pentru linistea noastra", a spus Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul formatiei iesene a mai precizat ca pentru partida de luni nu va putea conta pe doi jucatori: "Pentru meciul cu Viitorul Constanta, nu voi putea conta pe Marius Onforas si Alexandru Tiganasu, ambii suspendati. Tiganasu mai are ispasit o etapa de suspendare dupa cartonasul rosu primit in partida cu Gloria Bistrita, in timp ce Onofras a luat al patrulea cartonas galben in partida cu Steaua".

Conducerea CSMS Iasi a decis sa reduca pretul biletelor de intrare la acest meci. Un tichet la peluze sau tribune va costa 5 lei, intrarea generala. La Tribuna 0A si la Tribuna 0B, un bilet va fi 10 lei, in timp ce un tichet la Tribuna 0 va costa 20 de lei.

"Am pus un pret modic la bilete pentru a veni cat mai multi suporteri sa ne sustina. Cred ca a venit momentul ca fanii nostri sa umple stadionul si sa ne poarte spre victorie. Sunt convins ca vom lua toate cele trei puncte si ne vom atinge obiectivul", a explicat Prunea.

Partida CSMS Iasi-Viitorul Constanta, din cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I, se va disputa luni, de la ora 20.30.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Prunea Hagi Viitorul Constanta , #Viitorul
Comentarii