Despre Gheorghe Iancu

Detalii personalitate Gheorghe Iancu

Date personale

Functia detinuta: om de afaceri

Data si locul nasterii: 01.01.1954

Stare civila: casatorit

Copii: Giorgiana, George

Nationalitate: roman

Religie: ortodox

Studii

1960 - 1968, Scoala generala

1968 - 1970, Scoala profesionala

1971 - 1974, Liceul

1974 - 1977, Scoala Militara

Activitate politica

Presedinte al PNG-CD sector 6, Bucuresti

Cariera

Si-a inceput cariera la varsta de 16 ani in Uzina "Republica". A lucrat in cadrul Ministerului Apararii Nationale si ca asistent la Institutul de Fizica Atomica "Magurele".

In 1994 infiinteaza firma "SC Protector IG" care presteaza servicii si comercializeaza produse de marca in domeniul electronicii audio-video, securitate si GSP. Firma este lider in domeniu de peste 15 ani si a fost premiata in noiembrie 2008 de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, fiind pe locul 4 in topul firmelor din sectorul 6.

Iancu Gheorghe, candidat la alegerile parlamentare din 2008

Iancu Gheorghe sustine ca s-a angajat in lupta pentru un post de senator "din dragoste, pasiune, respect si responsabilitate pentru poporul roman". Potrivit lui Iancu Gheorghe, daca va fi ales senator va infiinta organizatia "Noua Generatie in Politica" ce va avea ca obiect de activitate construirea de crese, gradinite, centre de ingrijire pentru batrani, construirea caselor pentru tineri si oferirea de burse elevilor dornici sa invete. Iancu sustine ca isi va dona intreg salariul de senator si ca va face lobby pentru ca si alti politiceni sa ii urmeze exemplul.

Iancu promite actiuni legislative concrete si eficiente pentru "construirea de case pentru salariati, construirea de zone economice de stimulare a afacerilor mici si formare antreprenoriala, intergarea sociala a tinerilor in campul muncii, reintegrarea pensionarilor in campul muncii si contributii la realizarea bugetului consolidat al statului si al altor cetateni".

Iancu Gheorghe sustine ca se angajeaza sa duca "o politica noua si eficienta in slujba cetateanului si interesului national, tinand cont de noul context european si global ca un avantaj nemaintalnit pana acum, de acces liber la valorile materiale si spirituale ale lumii, de imensul potential al poporului roman caracterizat atat de frumos de Papa Ioan Paul al II-lea: Romania este Gradina Maicii Domnului".

Gheorghe Iancu
Gheorghe Iancu

Data nasterii: 01.01.1954

Cariera:  maistru militar, asistent cercetare

Evenimente importante:  infiinteaza firma "SC Protector IG"

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Gheorghe Iancu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.