Aberatia zilei: A economisit 100 de milioane, dar a ajuns de rasul lumii

Luni, 04 Mai 2015, ora 17:53
7682 citiri
Aberatia zilei: A economisit 100 de milioane, dar a ajuns de rasul lumii
Foto: Digi24

Gheorghe Nichita a ajuns in pragul arestului si s-a facut de rasul lumii pentru ca s-a zgarcit sa plateasca detectivi particulari pentru a-si spiona iubita, folosindu-se in schimb de sefii Politiei Locale.

Zbenguiala pe bani publici a primarului iesean a constituit deliciul minivacantei de 1 Mai, depasind hotarele Romaniei, dovada articolul publicat de Washington Post.

Cotidianul Evenimentul Zilei a consultat cativa detectivi particulari care spun ca pentru circa 90.000 de lei ar fi urmarit-o pe Adina Samson si-n gaura de sarpe, fara ca politistii inculpati acum in dosarul Nichita sa mai fie obligati sa plimbe caini sau sa mimeze acte sexuale pentru a vedea daca un anumit pat scartaie.

Stenograme de tot rasul in dosarul Nichita: Cum a pus primarul gelos toata Politia din Iasi pe urmele iubitei

Conform sursei citate, firmele iesene care spioneaza legal in Iasi percep zilnic, in medie, circa 1.000 de lei pentru oricine doreste sa verifice sau sa obtina probe legate de fidelitatea partenerului.

Prin urmare, pentru perioada in care Gheorghe Nichita i-a pus pe politisti sa-i adulmece urmele frumoasei blonde Samson, primarul ar fi putut sa scoata din buzunar vreo 90.000 de lei.

Gheorghe Nichita, vizat de DNA: Ce avere are primarul Iasiului

Dar de ce sa plateasca, daca lucreaza la stat, face si desface in Iasi inca din 2003 si poate profita de supusenia subalternilor?

Care subalterni se vor trezi si folositi, si cu banii luati, adica dati afara, dupa cum a declarat Emil Pascut, liderul sindicatului "Diamantul", care este convins ca "politistii care au participat la filajul amantei ar trebui dati afara", pentru ca "e clar ca au facut abuz in serviciu, nu au fost obligati".

Stupefiant este faptul ca Gheorghe Nichita este tratat cu mare ingaduinta in PSD, partidul al carui vicepresedinte continua sa fie.

"Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat", a comentat ironic Victor Ponta, incercand sa minimalizeze gravitatea faptelor comise de Nichita.

Ponta, prima reactie la cazul Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat (Video)

Si, totusi, in 2008, Cristian Cioaca a fost arestat preventiv pentru ca i-a spart e-mailul sotiei sale Elodia, iar in octombrie 2014 a fost condamnat definitiv la patru ani si patru luni de inchisoare.

Or, procurorii spun ca Gheorghe Nichita folosea un program informatic de tip "spy" pentru a supraveghea telefonul femeii pe care o iubea.

Cu toate acestea, edilul nu a fost nici macar pus sub arest la domiciliu de catre judecatorii Tribunalului Bucuresti, fiind liber sa se intoarca la serviciu, adica la butoane.

Din nefericire pentru el, decizia poate fi atacata de procurorii DNA, mai ales ca Adina Samson s-a plans ca a fost batuta de iubitul gelos.

Surse din Politia Iasi au dezvaluit ca in noaptea de 12 spre 13 octombrie 2014, dupa o cearta prelungita si acuzatii de gelozie, Nichita ar fi batut-o pe frumoasa blonda, iar ea a sunat la 112 cerand ajutorul Politiei. Cum nimic nu s-a intamplat, femeia ar fi depus si plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi, tot fara vreun rezultat, motiv pentru care a fost nevoita sa depuna denunt la DNA Bucuresti.

"Fata a fost desteapta... pentru ca daca ar fi mers la DNA Iasi, Nichita ar fi aflat imediat", a mai declarat sursa citata, informeaza stiripesurse.ro.

Gheorghe Nichita a intrat in silentio stampa. Si-a luat o zi de concediu si n-a mai scos capul in lume. Intrebarea e: cine raspunde daca Adinei Samson ii cade din senin in cap o caramida, Doamne fereste?

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Nichita urmareste amanta DNA, #Nichita DNA arest preventiv, #Gheorghe Nichita spionat amanta , #DNA