Aberatia zilei: Dulcele Targ al Iesilor, condus din sufragerie

Marti, 12 Mai 2015, ora 18:25
5093 citiri
Aberatia zilei: Dulcele Targ al Iesilor, condus din sufragerie
Foto: captura Youtube

Gheorghe Nichita, primarul imbatat de dragoste, nu lasa de buna voie haturile Iasiului din mana, continuand sa isi exercite atributiile de suveran peste urbe din sufrageria somptuoasei sale vile in care isi executa arestul la dimiciliu.

De cateva ori pe zi, secretara duce si aduce de la locuinta lui Nichita la Primarie zeci de documente, la citit sau semnat, scrie Adevarul.

Mai mult, prin vila din Copou in care domiciliaza "cel mai putin iubit de Adina Samson" dintre primari (conform relatarilor din presa), se perinda zilnic functionari si diversi oameni de afaceri, dupa principiul "daca nu vine Nichita la Primarie, vine Primaria la Nichita".

Legea spune ca un primar este suspendat automat doar daca este arestat preventiv, nu la domiciliu sau pus sub control judiciar. Desi e blocat in casa pana in data de 6 iunie, situatie care s-ar putea prelungi ulterior prin decizia instantei, nici Gheorghe Nichita, nici consilierii ieseni nu pun capat acestei tevaturi, asteptand "incheierea de hotarare" ce va fi emisa de Curtea de Apel Bucuresti, prin care s-a decis arestarea la domiciliu a autosuspendatului vicepresedinte PSD.

Gheorghe Nichita, primar din arestul la domiciliu

Un caz asemanator a fost inregistrat la Slatina, unde primarul Minel Prina a fost arestat la domiciliu, in luna martie, iar consilierii locali l-au suspendat a doua zi, chiar daca incheierea Curtii Supreme a venit dupa doua saptamani. Ei, dar Bucurestiul nu-i Parisul si nici Slatina nu-i Iasiul.

Si uite-asa, Gheorghe Nichita a facut praf lozinca "Daca dragoste nu e, nimic nu e". Iata ca e! Functia functie, banul ban. Doar PSD-ul a fost protejat, printr-o asa zisa "autosuspendare" (alta aberatie), de zoaiele scandalului public care l-a avut drept principal protagonist pe nazdravanul social-democrat. Primaria n-are nevoie sa fie protejata, ea oricum e manjita de sus pana jos, dupa ce s-a aflat cum punea edilul politistii sa plimbe caini si sa scartaie patul ca sa-l tina la curent cu ce face femeia visurilor sale.

Ba chiar, daca stam sa ne gandim, arestul la domiciliu ii ofera lui Gheorghe Nichita un mare avantaj. Macar rasufla usurat ca n-are pe masa scrumiere dotate cu microfoane...

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Nichita primar Iasi arestat domiciliu, #Gheorghe Nichita suspendat primarie Iasi , #DNA