Dezvaluirile detectivului particular pus de Nichita pe urmele amantei

Miercuri, 10 Iunie 2015, ora 16:12
6157 citiri
Dezvaluirile detectivului particular pus de Nichita pe urmele amantei
Foto: B1TV

Pentru ca agentii de la Politia Locala nu puteau sa ii urmareasca amanta in toate calatoriile facute in strainatate, Gheorghe Nichita, primarul suspendat al Iasiului, a pus pe urmele ei un detectiv particular.

Ion Bacioi este unul dintre martorii cheie din dosarul instrumentat de procurorii DNA cu privire la primarul Nichita si la cei doi directori de la Politia Locala Iasi. Detectivul le-a povestit jurnalistilor de la "Buna ziua, Iasi!" ca a fost contactat prin unul dintre directorii Politiei Locale.

Conform sursei citate, lui Gheorghe Nichita i-a fost jena sa intre in biroul detectivului, asa ca l-a trimis pe Stefan Avirvarei, care a sustinut ca Adina Samson este amanta lui.

"S-a prezentat la mine in birou ca orice client. L-am tratat ca pe orice client. Este vorba de domnul Avirvarei. Mi-a spus initial ca Adina Samson este iubita lui. Am facut verificari suplimentare si imediat am aflat ca nu este iubita lui. In doar doua ore am aflat ca este iubita primarului Nichita", a declarat Ion Bacioi.

Primarul gelos le-a scris iesenilor din arest: Va rog sa va ganditi la vecinul Gheorghe Nichita

Detectivul a sustinut ca a fost una dintre putinele supravegheri in care nu s-a stabilit perioada, avand in vedere ca tariful este unul calculat la ora.

"Nu mi s-au cerut lucruri care sa fie in afara legii. S-au cerut lucruri despre moralitatea ei. Nu mi s-a spus care este perioada supravegherii. Au apelat la firma mea pentru ca a doua zi Adina urma sa plece din tara catre Spania. Nimeni nu stia unde va merge acolo si ce va face (...)

Era urgenta majora. Am preluat cazul, am identificat-o, i-am luat urmele si am inceput supravegherea. Initial ni s-a comunicat ca ar putea ajunge la Londra. In Otopeni au vazut ca a luat randul pentru Malaga. Eu aveam bilet catre Londra. Cu zece minute inainte de inchiderea casei de vanzari a biletelor am cumparat bilet catre Spania si am plecat in avion cu ea. Am stat in fata ei in avion. La iesirea din aeroport a venit un barbat de aproximativ 30 de ani si a intampinat-o. Era un barbat simpatic, sportiv, inalt, prezentabil. Nu au facut niciun gest de apropiere, sa se sarute... La masina el a fumat o tigara, dupa care au plecat intr-o localitate invecinata cu Gibraltarul", a mai relatat detectivul.

Urmarirea cuplului s-a facut ca in filme, Ion Bacioi reusind abia din a treia incercare sa gaseasca un taximetrist ingaduitor, care i-a permis sa porneasca in urmarire.

"I-am cerut voie taximetristului sa ma lase pe mine sa conduc. Cand am ajuns in localitatea respectiva am vazut ca Adina si acel barbat s-au cazat intr-o locatie frumoasa, intr-un complex privat, cu bariere. Ea a stat timp de cinci zile acolo, insa nu am surprins niciodata un moment care sa denote ca cei doi sunt amanti. Au iesit de cateva ori in oras, dar nu s-au plimbat de mana si pareau mai mult amici. La despartire la aeroport au avut doar pupicuri de ramas bun ca intre doi amici, nu au stat imbratisati un timp mai lung asa cum fac alti indragostiti. Eu cred ca nu erau amanti. Ei au mai iesit de doua ori la restaurante, seara, insa nu au mers nici macar la brat. A fost un mers normal, fara gesturi de tandrete", a mai declarat detectivul.

Intors in tara, Bacioi a predat clientului toate materialele stranse.

"Cred ca domnului primar i-a placut ce am constatat acolo. Cred ca s-a bucurat ca iubita lui nu s-a dus cu un alt barbat. Nu am avut probe ca aceasta s-ar fi dus la alt barbat pentru a intretine relatii sexuale. Eu sunt detectiv particular, am vazut ce inseama o relatie intre doua persoane, una amicala si una de dragoste. Este altceva atunci cand doua persoane se iubesc. Au un alt comportament. Comportamentul lor a fost atipic, mai ales intr-o tara straina unde consideri tu ca esti liber si ca nu te poate vedea nimeni. Iti dai drumul la niste emotii, pana la urma. Nu stai decent in preajma unei persoane", a mai spus detectivul.

Gheorghe Nichita se afla in arest la domiciliu, dupa ce a fost acuzat de DNA ca a folosit Politia Locala pentru a-si spiona iubita. La doua saptamani dupa ce a fost pus in arest, primarul a fost suspendat din functie de consiliul local.

Iasiul are un nou primar, dupa 12 ani cu Nichita, dar a ramas fara viceprimar

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#detectiv Nichita spionat amanta, #detectiv primar iasi Adina Samson , #DNA