Pogea anunta disponibilizari in toate administratiile fiscale din tara

Joi, 30 Iulie 2009, ora 20:12
1633 citiri
Pogea anunta disponibilizari in toate administratiile fiscale din tara

Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Pogea, a declarat joi, la Rm. Valcea, ca vor fi facute disponibilizari in toate administratiile fiscale din tara, dupa implementat unui nou sistem de imprimare si centralizare a actelor administrativ-fiscale.

Pogea a declarat, la inaugurarea primei unitati de imprimare rapida si centralizata a actelor administrativ-fiscale din Romania, ca implementarea acestui sistem va presupune si reduceri de personal, in toate administratiile fiscale din tara.

"Ceea ce faceau, zeci de mii de ore, 384 de administratii fiscale, cu sute de oameni, fac la Ramnicu Valcea foarte putini angajati. (...). Vom face un calcul, cate persoane faceau ceea ce se face acum la imprimeria de la Ramnicu Valcea si, daca nu vor avea de lucru - si nu vor avea sigur de lucru - va fi o masura de disponibilizare", a declarat Pogea.

Unitatea de Imprimare Rapida de la Ramnicu Valcea, care activeaza in cadrul Directie Generale a Finantelor Publice Valcea, si la care lucreaza in jur de 30 de oameni, va asigura, printr-o tehnologie moderna si rapida, tiparirea centralizata a celor 68,8 milioane de acte administrative-fiscale emise intr-un an de catre cele 41 de directii generale ale finantelor publice judetene, de Directia Generala de Administarre a Marilor Contribuabili si de Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti.

Pentru inceput, vor fi tiparite notificari privind nedepunerea in termen a declaratiilor de impozite, texe si contributii, notificari privind modul de completare declaratiilor de impozite, taxe si somatii, somatii de plata si titluri executorii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Au crescut importurile de gaze. Estimări privind producția internă
Au crescut importurile de gaze. Estimări privind producția internă
România a importat, în primele două luni din 2024, o cantitate de gaze naturale utilizabile de 207.200 tone echivalent petrol (tep), cu 18,2% mai mare (+31.900) faţă de cea din perioada...
Proteste masive în Insulele Canare. Localnicii s-au săturat de turiști: "Nu vrem să ne vedem insula murind" VIDEO
Proteste masive în Insulele Canare. Localnicii s-au săturat de turiști: "Nu vrem să ne vedem insula murind" VIDEO
După Barcelona, și Insulele Canare cer limitarea turismului. Mii de persoane au protestat sâmbătă, 20 aprilie, în Tenerife, cerând ca pe insula lor să se limiteze temporar sosirile de...
#disponibilizari administratii fiscale, #Gheorghe Pogea Ramnicu Valcea, #unitate imprimare rapida , #stiri Gheorghe Pogea
Comentarii
Poza gelu
gelu
rank 1
Boc si Basescu prefera sa dea oamenii afara decit sa reduca la singe pensiile criminalilor de ieri, ha, ha, ha!!!