Gheorghe Radulescu este nascut pe 28 noiembrie 1950, si candideaza ca independent la Camera Deputatilor in colegiul 14 din Bucuresti.  Profesorul s-a facut remarcat in 2008, cand a declarat ca examenul de Bacalaureat a fost fraudat, profesorii lasandu-i pe elevi sa copieze din brosuri cu rezolvarile subiectelor, care erau deja cunoscute.

El a cerut demisia ministrului Adomnitei, insa reprezentantii Ministerului Educatiei au declarat ca BAC-ul nu a fost fraudat. Candidatura lui Gheorghe Radulescu a fost respinsa de catre Biroul Electoral Central pe motiv ca acesta a depus doar o lista originala cu semnaturi in loc de patru exemplare in original, ulterior fiind acceptata de catre Biroul Electoral Municipal in urma contestatiei depuse de catre acesta.

Gheorghe Radulescu
Gheorghe Radulescu

Data nasterii: 28 noiembrie 1950

Cariera:  profesor de liceu, membru PNL

Evenimente importante:  acuza fraudarea examenului de Bacalaureat din 2008, cere demisia ministrului Educatiei, demisioneaza din PNL

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Gheorghe Radulescu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.