Ziare.com
Home > Personalitati > Gheorghe Sarb
Gheorghe Sarb
Mita de la DSP Arges: 600 de euro si o sticla de whisky

Luni, 14 Noiembrie 2011, ora 20:32

Mita de la DSP Arges: 600 de euro si o sticla de whisky

Gheorghe Sarb / stiri Gheorghe Sarb

Gheorghe Sarb, fostul secretar general al Ministerului Sanatatii, a primit 600 de euro mita pentru a divulga subiectele necesare candidatilor la ocuparea unor posturi de director in cadrul DSP Arges. Suma pe care a primit-o Sarb a fost stransa de fosta sefa a Directiei de Sanatate Publica (DSP) Arges, Anca Alexandrescu, impreuna cu o sticla de whisky. Fostul secretar al Ministerului Sanatatii a primit mita intr-o parcare a unui hotel din Poiana Brasov, cu doar doua zile inainte ca directorii respectivi sa primeasca posturile, scrie Evenimentul Zilei. Anca Alexandrescu i-a trimis lui Sarb, printr-un sofer al institutiei, si produse alimentare si nealimentare, pentru a primi subiectele. Totodata, pentru a se deplasa in Poiana Brasov, a imprumutat o masina scumpa, dar a cerut ca mita sa fie data dintr-o alta masina, mai modesta, din cauza ca "suma remisa ca mita ar trebui sa fie proportionala cu valoarea autoturismului". ...

1 comentariu

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Gheorghe Sarb, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Gheorghe Sarb
Gheorghe Sarb
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Gheorghe Sarb, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor