Gheorghe Seculici, numit in Consiliul de Administratie al Transelectrica

   

Gheorghe Seculici, presedintele PDL Arad, a fost numit in Consiliul de Administratie al Transelectrica, informeaza Antena3, care citeaza Cotidianul. Astfel, Consiliul de Administratie al Transelectrica are in componenta un jurnalist, un antrenor de fotbal, un specialist in stiinte militare si pe Gheorghe Seculici.

La doar doua luni dupa scandalul iscat de numirea fostului consilier personal al lui Emil Boc la Transelectrica, Adrian Vevera, actualul ministru al Economiei, Lucian Bode, a cerut numirea in consiliul de administratie a lui Gabriel-Adrian Margin, directorul sau de cabinet de la Ministerul Economiei, si a lui Silviu Manastire, consilierul sau personal si fost jurnalist.

Din consiliul de administratie al Transelectrica mai fac parte Horia Hahaianu, fostul director general al companiei, demis din aceasta functie la cererea prim-ministrului, sau Gheorghe Seculici, socrul primarului Gheorghe Falca - finul presedintelui Traian Basescu.

Si fostul consilier al lui Emil Boc, Adrian Victor Vevera, a ramas in consiliul de administratie al Transelectrica, desi a demisionat din functia de presedinte dupa scandalul din ianuarie. Vevera este specialist in stiinte militare.

Anul trecut, Transelectrica a inregistrat un profit de 90 de milioane de lei, de aproape zece ori mai mare decat cel inregistrat in 2010.

Sursa: Antena3 ...
Miercuri, 21 Martie 2012, ora 00:01
Sursa: News Arad

News Arad
Cele mai citite stiri
Sicane in trafic urmate de dosar penal
Un barbat din Savarsin are acum dosar penal pe numele sau pentru ca ar fi aruncat un recipient din ...
Admitere liceu 2020. Vineri are loc repartizarea computerizata
Absolventii clasei a VIII-a care au sustinut Evaluarea Nationala afla, vineri, la ce liceu au fost ...
Un nou caz de infectare cu coronavirus, sub ancheta epidemiologica la Arad
Foarte probabil, miercuri, 8 iulie, Grupul de Comunicare Strategica va anunta un nou caz de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor