Gheorghe Stefan "Pinalti": Blaga e cea mai buna optiune pentru PDL

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 19:15
2594 citiri
Gheorghe Stefan "Pinalti": Blaga e cea mai buna optiune pentru PDL
Foto: Arhiva

Presedintele organizatiei PDL Neamt, Gheorghe Stefan, zis si "Pinalti", a declarat ca Vasile Blaga ar trebui sa conduca PDL, in perioada urmatoare, si a dat vina pe guvernarea lui Emil Boc pentru infrangerea la alegerile din Piatra Neamt.

"Blaga e cea mai buna varianta, Mihai Razvan Ungureanu nu e membru si nu stiu daca si-a exprimat optiunea de a face parte din partid, dar Blaga e singurul care poate conduce partidul si sa creeze o noua emulatie", a sustinut acesta, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv.

Blaga nu exclude "nici pe departe" candidatura la sefia PDL

"Ungureanu are o valoare politca, insa problema este daca el vrea sa intre in PDL sau daca cei din PDL il vor", a continuat acesta.

El nu a vrut sa comenteze presupusa declaratie a lui Vasile Blaga, obtinuta pe surse, care a acuzat-o pe Elena Udrea ca si-a promovat "toti delfinii".

Culisele sedintei PDL : "Ce te tii, ba, de scaun?", "Baconschi e un brand" si delfinii lui Udrea

"N-am sa comentez ceea ce altii au avut de spus, pentru ca asa este corect, insa daca au fost atacuri, nu cred ca au fost meritate, Udrea s-a luptat in acest partid, iar cat a fost ministru, ea a avut relatii corecte cu toti membrii PDL, e problema lor", a afirmat Pinalti.

Acesta a tinut sa sublinieze ca personal nu a auzit aceste atacuri.

"Nu am auzit asa ceva, mai ieseam la cate o tigara, probabil in timpul asta au fost discutiile astea", a spus, amuzat, politicianul.

"Eu nu vreau sa mai fiu in conducere, pentru mine e ultimul mandat, am primit o palma nemeritata de la electorat si cred ca oamenii din Piatra Neamt au votat impotriva partidului si s-ar putea sa demisionez mai inainte, daca termin proiectele", a concluzionat Stefan.

Rezultate alegeri Piatra Neamt 2012

Toata conducerea PDL a demisionat, joi, in bloc, dupa rezultatele dezastruoase de la alegerile locale de duminica.

Citește și:
Alina Gorghiu: „Colaborarea cu PSD, la momentul acesta, este una bună, e una necesară”
Alina Gorghiu: „Colaborarea cu PSD, la momentul acesta, este una bună, e una necesară”
Preşedintele Senatului Alina Gorghiu a declarat că la acest moment colaborarea cu PSD este ”una bună, e una necesară” pentru a asigura stabilitatea. Totodată, aceasta l-a criticat pe...
Ce șanse are Nicolae Ciucă să fie uns candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale. ”Toată lumea joacă cu mai multe variante”
Ce șanse are Nicolae Ciucă să fie uns candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale. ”Toată lumea joacă cu mai multe variante”
Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuț Stroe a sugerat în urmă cu câteva zile că premierul Nicolae Ciucă ar putea fi candidatul partidului pentru prezidențiale din 2024, afirmând că în...