"Pinalti": Daca ma implicam in alegerile interne, poate nu castiga Predoiu

Joi, 31 Octombrie 2013, ora 21:45
2196 citiri
"Pinalti": Daca ma implicam in alegerile interne, poate nu castiga Predoiu

Seful PDL Neamt, Gheorghe Stefan, cunoscut dupa porecla "Pinalti", spune ca nu a dorit sa se implice in alegerile interne din zona de Nord-Est pentru desemnarea candidatului formatiunii la presedintia Romaniei, intrucat nu a dorit si nu i-au placut anumite aspecte legate de organizare, dar ca, daca ar fi facut-o, poate nu ar fi castigat Catalin Predoiu, cel care a luat 90% din voturi.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, i-a reprosat public lui Stefan ca nu s-ar fi implicat in acest proces.

"E normal sa nu ma implic, am lasat oamenii sa voteze cum au dorit ei. Daca ma implicam eu, poate nu iesea domnul Predoiu in zona respectiva.

A doua chestiune - s-au impus niste conditii care nu s-au impus in alte judete - membrii de partid sa aiba carnetele la ei, sa aiba cotizatia platita la zi ca sa poata sa voteze. Cred ca un simplu act prin care sa fie legitimati, sa se vada ca sunt membri de partid si sunt pe lista, era suficient", a spus primarul de Piatra Neamt, pentru Ziare.com.

El a adaugat si ca Predoiu a fost sustinut de conducerea centrala a partidului pentru a castiga alegerile.

"Asa au fost 'indicatiile', sa castige Predoiu. Eu n-am dat niciun fel de indicatii, dar prin alte parti s-a dat, s-a facut lobby, probabil de catre conducerea centrala. E normal s-o faca, eu n-am spus nimanui cum sa voteze", a mai declarat Gheorghe Stefan.

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a castigat alegerile interne pentru desemnarea candidatului la presedintie, in zona Nord-Est, cu aproape 90% din voturi, urmat de primarul Aradului, Gheorghe Falca, cu aproximativ 10%, si consilierul general de Bucuresti, Simona Cretu, care a luat putin peste 1%.

Citeste si:
PSD intenționează să depună moțiunea de cenzură marți, indiferent de decizia CCR
PSD intenționează să depună moțiunea de cenzură marți, indiferent de decizia CCR
Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat că social-democraţi vor depune marţi moţiune de cenzură, indiferent de decizia Curţii Constituţionale cu privire demersul similar...
La umbra erei Merkel: Germania, rezultatele scrutinului, românii
La umbra erei Merkel: Germania, rezultatele scrutinului, românii
Încotro o ia Germania la finele erei Merkel? Cine o va conduce și ce mesaj transmite poporul german prin rezultatele alegerilor? Cum stă cea mai amplă putere economică europeană cu erodarea...
Sursa: Ziare.com