Hagi mai face scandal pentru un fotbalist român neconvocat la națională:"E în primii trei din Europa"

Joi, 23 Martie 2023, ora 20:46
4915 citiri
Hagi mai face scandal pentru un fotbalist român neconvocat la națională:"E în primii trei din Europa"
Virgil Ghita n-a fost convocat la nationala FOTO facebook

Gică Hagi s-a dezlănțuit la adresa selecționerului Edi Iordănescu, din pricina convocărilor făcute de acesta pentru meciurile cu Andorra și Belarus, primele din preliminariile CE 2024.

În afara fiului său, Ianis, Iordănescu l-a omis de pe listă și pe Virgil Ghiță, fost fotbalist la Farul, aflat acum în Polonia, la Cracovia, jucător care joacă meci de meci și anul trecut a fost inclus în topul celor mai valoroși tineri fundași centrali U23 din Europa, după Jurrien Timber (Ajax) și Cenk Ozkacar (Leuven), dar înaintea unor vedete precum Gvardiol (Leipzig), Kunde și Araujo (Barcelona), Schlotterbeck (Freiburg) sau Ibanez (Roma).

”Ghiță de ce nu e la echipa națională, când el e în primii trei din Europa, înaintea lui Kounde? Dați-i telefon lui Edi Iordănescu și întrebați-l. Ghiță joacă titular meci de meci. E singurul jucător român care în Polonia joacă meci de meci și nu e convocat. A fost la toate loturile naționale. Ce crede acest băiat dacă Spania îl declară în primii trei din lume și nu e convocat la echipa națională a României? Înseamnă că avem fundasi centrali prea buni, care joacă la Milan, la Barcelona. Alții joacă la un nivel foarte mare. Să joci la CFR e un lucru mare. CFR joacă în cupele europene și câștigă campionate. Nu confundați CFR cu alte divizii. Înseamnă că o dăm în derizoriu”, a spus Gică Hagi, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0) sunt fundașii centrali convocați de Iordănescu pentru aceste două meciuri.

#Ghita, #nationala, #Hagi, #scandal, #Romania, #neconvocare, #suparat, #critici, #iordanescu , #stiri fotbal