Gică Hagi, despre neconvocarea lui Ianis la națională: ”Manipulare pe față. El e deja cineva în lume, ca taică-su”

Duminica, 19 Martie 2023, ora 09:41
2052 citiri
Gică Hagi, despre neconvocarea lui Ianis la națională: ”Manipulare pe față. El e deja cineva în lume, ca taică-su”
Gică Hagi și fiul său, Ianis

Gică Hagi a comentat din nou decizia luată de selecționerul Edi Iordănescu de a nu apela la serviciile fiului său Ianis pentru meciurile cu Andorra și Belarus din debutul preliminariilor Euro 2024.

„Nu vreau să intru în acest lucru. Nu e treaba mea să vorbesc de convocări. Fiecare antrenor face convocările. Ce am zis eu acum trei zile am zis pentru că se vorbea de o listă preliminară, a străinilor. Vorbim de un jucător care joacă la unul dintre cele mai titrate din Europa. Am zis părerea mea. Am zis doar de lista preliminară”, a spus Gică Hagi.

”Restul a fost diversiune, manipulare pe față, diversiune pe față! Trebuia să rămâneți în cadrul în care am rămas eu. Fizic, și-a revenit. Joacă la un club. Eu vorbesc de o listă. Dacă Ianis nu a fost nici în lista aia, e grav.

Sunt mândru pentru că sunt «tatăl lui Ianis». Eu am devenit «tatăl lui Ianis». Am fost la Rangers și mi-au zis că sunt «tatăl lui Ianis». Deci, Ianis e deja consacrat. Ianis are deja personalitate. Ianis e deja cineva în lume. Nu uitați că reprezintă România, ca taică-su. E același brand în lume”, a completat Hagi.

#Gica Hagi, #Ianis Hagi, #nationala , #nationala