Gică Hagi, acuzat că face blaturi cu Gigi Becali pe bandă rulantă: "Cât de mic poate să fie!"

Marti, 06 Februarie 2024, ora 18:17
5607 citiri
Gică Hagi, acuzat că face blaturi cu Gigi Becali pe bandă rulantă: "Cât de mic poate să fie!"
Gica Hagi și Gigi Becali FOTO facebook

Farul a terminat la egalitate cu FCSB, într-un meci jucat luni seara pe Arena Națională. Partidele dintre cele două echipe au mai stârnit îndoieli și în trecut.

Totul a plecat de la o omenie pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Hagi, pe vremea când Viitorul avea nevoie de trei puncte să se salveze.

Și ultimul meci este privit cu suspiciune, iar Radu Banciu îl acuză pe Hagi că este specialist în blaturi:

"Golul anulat la VAR ar fi trebuit validat, numai că rezultatul ăsta trebuia să fie. Ne-am gândit și noi înainte de meci. Lui Gigi nu îi ardea să îi dea Gicanului de ziua lui chiar trei puncte, vrea să aibă și el o zestre. Pe de altă parte, Farul avea nevoie de punctul ăsta ca să se mai apropie de play-off".

Radu Banciu susține că toate meciurile dintre Farul și FCSB au rezultatul prestabilit.

"Dar știm cu toții că în play-off întâlnirile dintre cele două echipe se termină mai bine pentru aia care e mai bine situată, adică în cazul ăsta va lua FCSB-ul șase puncte ca să ia campionatul. Deci astea sunt socotelile cu marele Gică Hagi. De acord, e mare, dar numai despre asta s-a vorbit. Despre cât de mic este Hagi nu s-a vorbit niciodată. Cât de mic este de exemplu Gică Hagi, că toate meciurile pe care le-a jucat de când Steaua este păstorită de cioban, toate s-au terminat cu trebuia. Aici nu s-a făcut nicio anchetă, s-a comentat doar marginal.

Care este marele Hagi? Că noi vedem că de când e antrenor toate rezultatele sunt astea pe care le cunoaștem dinainte".

Quarterly Report - Editia 4

Final de Superliga: cum s-a încheiat derby-ul dintre Rapid și FCSB
Final de Superliga: cum s-a încheiat derby-ul dintre Rapid și FCSB
Rapid și FCSB s-au întâlnit în meciul care a pus punct campionatului. Partida de pe Giulești a consemnat un nou succes al "feroviarilor". Rapid a obținut prima victorie din play-off în...
Antrenorul Rapidului: ”Cine joacă la FCSB e mai puțin important”
Antrenorul Rapidului: ”Cine joacă la FCSB e mai puțin important”
Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Bogdan Lobonţ, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi vor face totul pentru a câştiga derby-ul cu FCSB, indiferent...
#Gica Hagi, #Gigi Becali, #Radu Banciu, #FCSB, #farul , #FCSB