Gică Hagi, atac la Adrian Mutu înaintea marelui derby din Superliga: Rapid - Farul

Joi, 20 Octombrie 2022, ora 15:27
3253 citiri
Gică Hagi, atac la Adrian Mutu înaintea marelui derby din Superliga: Rapid - Farul
Gică Hagi. Foto: Facebook / Farul Constanța

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că speră ca formaţia sa să aibă puterea să îşi impună jocul în partida din deplasare cu FC Rapid şi să câştige cele 3 puncte.

"E un meci de campionat în care se pun în joc trei puncte. Va fi un meci foarte frumos pentru că amândouă echipele sunt în formă, au demonstrat acest lucru. Sper să avem puterea să ne impunem jocul, să dictăm ritmul şi intensitatea şi să luăm cele trei puncte. Sper să facem faţă. Farul a demonstrat până acum că este una dintre cele mai bune din campionat, are cele mai multe goluri marcate şi foarte puţine primite. Suntem încrezători, dar în acelaşi timp conştienţi că întâlnim o echipă foarte bună care joacă foarte bine acasă şi care va avea publicul de partea ei", a spus el.

"Joacă Rapid cu Farul şi nimic altceva. Da, sunt doi antrenori cu nume pe bancă, ei se respectă şi cam atât. În rest, fiecare o să încerce să surprindă cu ceva, dacă se mai poate surprinde. Pe mine mă surprinde parcursul echipei Farul foarte mult, care e excelent, fantastic. Sper să luăm cele trei puncte în acest ultim meci şi putem vorbi de un parcurs pe care nimeni nu-l vedea. Niciunul nu credea că Farul va ajunge aici, e meritul jucătorilor, e şi al staff-ului, al clubului. Cu toate că nu suntem clubul care avem cei mai mulţi bani, adică cel mai mare buget. Suntem în normalitate, ca toţi ceilalţi", a adăugat Hagi.

Antrenorul a menţionat că nu se gândeşte la titlu. "Noi nu ne uităm pe ce loc suntem. Obiectivul nostru e să câştigăm fiecare meci. Chiar dacă e bine unde suntem, e oxigen şi respirăm bine, drumul e lung. Pe drum vor fi multe lupte şi trebuie să fim pregătiţi", a explicat tehnicianul.

Gheorghe Hagi este de părere că oraşul Constanţa merită un stadion modern. "O să mai vedem până când se întâmplă. Deocamdată s-a dat o aprobare, sper să se ţină cont de termenii care sunt. Constanţa e un oraş mare, în primele 4-5 din România, aşa că merită un stadion modern", a precizat Hagi.

Acesta a menţionat că tehnicianul formaţiei Rapid, Adrian Mutu, a greşit când a spus despre el că e singurul antrenor din Superligă fără presiune pentru că este şi acţionar majoritar la Farul Constanţa.

"A greşit, pentru că eu trebuie să mă ocup şi de administrativ. Sunt şi acţionar majoritar şi mă doare tot ce se întâmplă. Deci nu e doar antrenoratul, trebuie să am grijă de multe. Munca mea e de 100 de ori mai mare decât a unui manager care stă şi semnează jucători şi dacă nu face puncte îşi dă demisia şi se duce acasă. Eu nu pot să fac asta. Şi atunci la mine e foarte greu", a mai spus antrenorul.

Echipa de fotbal Farul Constanţa întâlneşte formaţia FC Rapid, vineri, de la ora 20:30, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Capitală, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Superligii.

Citește și:
Gică Popescu, cuvinte mari despre noua senzație din Superliga
Gică Popescu, cuvinte mari despre noua senzație din Superliga
Bucurie mare la Constanța după decizia TAS. Tribunalul sportiv i-a acordat dreptul de participare echipei dobrogene în cupele europene. Farul Constanța este lider în Superliga, cu doar...
Hagi: "La Farul se aprinde o flacără! Vom sări pe gard cu suporterii în curând" VIDEO
Hagi: "La Farul se aprinde o flacără! Vom sări pe gard cu suporterii în curând" VIDEO
Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, a fost mulţumit de evoluţia elevilor săi în victoria de luni obţinută în faţa Universităţii Craiova, scor 2-1. „60 de minute am...
Comentarii
Poza eu-ca
eu-ca
rank 5
Inde edte atacul ? Mama lui de journalism.