Gică Hagi, discurs dur chiar de ziua sa de naștere. Ce a acuzat "Regele"

Sambata, 05 Februarie 2022, ora 18:51
4198 citiri
Gică Hagi, discurs dur chiar de ziua sa de naștere. Ce a acuzat "Regele"
Gică Hagi. Foto: Facebook / Gheorghe Hagi

Gică Hagi a răbufnit după înfrângerea Farului în fața Chindiei, 0-1.

Patronul constănțenilor acuză arbitrajul din partida cu dâmbovițenii. Spaniolul Jefte Betancour a fost eliminat în prima repriză după o lovitură cu cotul aplicată unui adversar.

Hagi a făcut sâmbătă, 5 februarie, 57 de ani, dar jucătorii săi nu au putut să câștige și să-i facă un cadou "Regelui".

"Nu poți să rupi un meci așa, într-o situație în care, din ce am văzut, nu a fost. Am înțeles că nu sunt faze care să demonstreze că a fost. S-a rupt echilibrul, s-a dorit lucrul ăsta. După, ce să mai faci? Echipa a muncit, a alergat.

Probabil că deranjăm că suntem acolo sus, deranjăm că facem lucruri. Lucrurile se știau dinainte, Iacob face lucruri d-astea, le-arătat și la video, probabil știa și arbitrul.

A fost ușor să se întâmple, foarte ușor. Așa decis cum a fost... După, niciodată n-a sărit la cap, a sărit doar în adversar și nu s-a dat nimic. Mi-e greu să înțeleg fotbalul ăsta.

Probabil că deranjăm. Clubul deranjează, e prea sus. Cum ne permitem noi să fim așa sus? Noi trebuie să jucăm, să ne vedem de drumul nostru, dar este inadmisibil. Mi se par lucrurile complicate așa", a spus Gică Hagi la Digi Sport.

Răducioiu a găsit atacant pentru națională. Joacă exact stilul său
Răducioiu a găsit atacant pentru națională. Joacă exact stilul său
Louis Munteanu, atacantul împrumutat de Fiorentina la Farul Constanța, este dorit de granzii campionatului FCSB și Rapid. Totuși, acesta și-ar dori să-și continue cariera la un club din...
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
#Gica Hagi, #Liga 1 meciuri rezultate, #farul constanta, #Gica Hagi Ianis Hagi , #Ianis Hagi