Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Gică Hagi, un nou discurs manifest: ”Trebuie să ieșim în stradă? Parcă nu se aude nimic”

Marti, 23 August 2022, ora 13:41
3711 citiri
Gică Hagi, un nou discurs manifest: ”Trebuie să ieșim în stradă? Parcă nu se aude nimic”
Gică Hagi

Gică Hagi (57 de ani), antrenor și patron al echipei Farul, a ținut un discurs manifest la finalul partidei cu FC Voluntari, scor 2-1, referindu-se la principalele probleme cu care se confruntă fotbalul românesc.

Declarațiile ”Regelui” Hagi au pornit de la o întrebare legată de șansele echipelor românești, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, de a ajunge în grupele Conference League.

„Doamne-ajută, sper să meargă toate în grupe, să fie bine pentru fotbalul românesc. Avem nevoie de entuziasm, succesul aduce entuziasm. Trebuie să resuscităm puțin și sportul colectiv, și fotbalul. Sperăm că și cei de sus vor veni cu o lege bună care să aducă parteneri. Să dea o stabilitate pe termen mediu și lung. Să nu mai trăim de pe azi pe mâine”, a spus Gică Hagi.

”O spunem mereu, dar nu se ia nicio măsură. Parcă nu se aude nimic. Trebuie să ieșim pe stradă ca să ne dea o lege să se implice multinaționalele? Multinaționalele trebuie să resusciteze sportul românesc. Nu primăriile, nu consiliile județene, ele trebuie să facă infrastructura. Să renoveze tot ce a lăsat fostul regim în 1990. Să fie nou totul, la nivel top.

Dacă vrem să ne mai batem cu vecinii, cu ăilalți. Dacă nu, rămânem în spate. Am vrut democrație bazată pe firme, societăți care fac bani, miliarde în România. Să vină, să cumpere cluburi, cluburi cu bugete foarte mari. Produc bani în România, dar nu suntem doar societate de consum, mai trebuie să și facem. Să dea Guvernul o lege simplă, 1-2-3% din cifra de afaceri. Să se implice!”, a completat fostul mare internațional.

Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
Hagi, decizie categorică în privința noului stadion din Constanța: "Nu vreau asta!"
Hagi, decizie categorică în privința noului stadion din Constanța: "Nu vreau asta!"
Noul stadion de la Constanța va avea o capacitate de 18.500 de locuri. De asemenea, clădirea stadionului va integra şi o serie de funcţiuni complementare: săli de antrenament - atletism...
#Gica Hagi, #farul, #patron, #fotbal, #Romania , #stiri fotbal