”La Real Madrid și Barcelona a făcut parte din lot”. Răspunsul lui Gică Hagi pentru Dănuț Lupu, care i-a pus la îndoială valoarea VIDEO

Vineri, 17 Februarie 2023, ora 13:35
4496 citiri
”La Real Madrid și Barcelona a făcut parte din lot”. Răspunsul lui Gică Hagi pentru Dănuț Lupu, care i-a pus la îndoială valoarea VIDEO
Gică Hagi, la Real Madrid

Fostul jucător Dănuț Lupu, despre care se spune că nu prea a avut loc la echipa națională din cauza lui Hagi, a avut un discurs dur la adresa Regelui, care a ripostat.

Lupu a spus că Hagi nu a fost un jucător esențial pentru Real Madrid și Barcelona și că nu poate fi considerat cel mai mare fotbalist român din toate timpurile.

"Hai să-ți spun ceva. Jos pălăria în fața lui Gică ca fotbalist, dar a jucat doar la Galatasaray și echipa națională. La echipa națională, la ce jucători eram pe vremea aia, nu era greu să joci doar când ai mingea. Execuții, jos pălăria, nu îi reproșează nimeni nimic, dar nici lumea nu poate să îmi impună mie că e ”Rege".

Gândește-te că Dobrin a stat trei săptămâni în Spania, s-au rugat ăia de la Real Madrid de el și el n-a vrut să stea. Gândește-te că Balaci, la 28 de ani, nu se accidenta.

Nu, la Real Madrid și Barcelona nu a jucat, ci a făcut parte din lot. Hai să fim serioși! A jucat la Galatasaray și la echipa națională”.

În replică, Gică Hagi a postat pe contul de Facebook un clip cu cele trei goluri marcate de el pentru Real Madrid într-un meci cu Athletic Bilbao.

#Gica Hagi, #Real Madrid, #Danut Lupu, #fc barcelona , #stiri fotbal