Florin Răducioiu, cuvinte uriașe despre Hagi. "Un geniu. Un coleg care m-a făcut mare"

Sambata, 05 Februarie 2022, ora 13:28
4244 citiri
Florin Răducioiu, cuvinte uriașe despre Hagi. "Un geniu. Un coleg care m-a făcut mare"
Gică Hagi. Foto: Facebook / FC Farul

Managerul sportiv al FC Dinamo, Florin Răducioiu, a vorbit, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că fostul său coleg de la echipa naţională, Gheorghe Hagi, care împlineşte 57 de ani şi despre care spune că l-a făcut şi pe el să fie un mare jucător.

"Hagi este un geniu al fotbalului românesc, al fotbalului mondial, ne-a încântat cu golurile lui, cu acţiunile lui de gol. Mi-am permis să fac o glumă, îmi pare foarte rău că nu a câştigat Balonul de Aur ca Stoicikov, care este tot din zona asta a Balcanilor.

Cred că dacă era de altă naţionalitate, câştiga Balonul de Aur, sunt mândru că sunt român şi el este, dar aşa cred eu. Foarte rar câştigă cineva din Balcani un Balon de Aur, s-a întâmplat acum câţiva ani cu Modrici. El a realizat nişte lucruri măreţe cu echipa lui, din nimic a câştigat campionatul, fiind o echipă mică, provincială. Este un mare prieten, are meci astăzi, de altfel nu mi-a răspuns, sigur e concentrat. La mulţi ani, unui jucător şi coleg care m-a făcut şi pe mine să fiu mare, datorită geniului şi tehnicii lui desăvârşite", a declarat oficialul dinamovist.

Fostul căpitan şi selecţioner al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi, considerat "Regele" fotbalului românesc, împlineşte, sâmbătă, 57 de ani.

Hagi îşi va sărbători ziua prin muncă, deoarece echipa pe care o antrenează, Farul Constanţa, va juca de la ora 16.00, cu Chindia Târgovişte, în etapa a XXIV-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

viewscnt

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Gica Hagi, #Liga 1 meciuri rezultate, #farul constanta, #Raducioiu , #stiri Gica Hagi