A aparut inca un candidat la sefia FRF! Intra in cursa cu un atac dur la adresa lui Gica Popescu: "A furat fotbalul romanesc!"

Vineri, 06 Decembrie 2013, ora 13:21
73 citiri
Dupa Gica Popescu, Razvan Burleanu si Marcel Puscas, a aparut inca un pretendent la postul detinut din 1990 de Mircea Sandu.

Sorin Raducanu (51 de ani), fost atacant la echipele Dinamo, FC Olt si Sportul Studentesc, a decis sa candideze pentru presedintia FRF. Fostul fotbalist intra in cursa pentru cea mai mare functie de la "Casa Fotbalului" cu un atac dur la dresa lui Gica Popescu.

"Imi voi depune si eu candidatura la sefia FRF. Nu pot sta deoparte, cand vad ce se intampla in fotbalul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.