Gica Popescu, amenintat cu dezvaluiri compromitatoare: O sa apara notele de la Securitate

Miercuri, 15 Ianuarie 2014, ora 23:05
3967 citiri
Gica Popescu, amenintat cu dezvaluiri compromitatoare: O sa apara notele de la Securitate
Foto: evz.ro

Gica Popescu, favoritul la alegerile FRF din luna martie, este amenintat cu dezvaluiri compromitatoare din trecutul sau.

Lupta pentru sefia Federatiei se incinge tot mai mult iar candidatii inscrisi in batalia electorala si mai ales cei din spatele lor nu se sfiesc sa apeleze la toate armele.

Dumitru Dragomir, adversar declarat al lui Gica Popescu, il ameninta voalat pe acesta cu publicarea notelor pe care le-a scris catre Securitate inainte de 1989.

"Gica Popescu are doua tinichele de coada pe care daca le speculeaza cineva... El este vulnerabil. Este informator dovedit al Securitatii si daca va mai fi si condamnat... Nu poti sa treci asa granita cu milionul de dolari in valiza. Gica Popescu are insa o echipa foarte buna.

Il cunosc bine pe Gica Popescu, singur a facut notele catre Securitate si o sa apara acele note cat de curand!", a acuzat Dragomir la DigiSport.

In vara anului 2009 a aparut informatia potrivit careia Gica Popescu ar fi fost colaborator al Securitatii, semnand mai multe note informative despre colegii sai de club.

Motivul ascuns al sustinerii lui Mircea Sandu pentru Gica Popescu: E disperat!

"Baciul" a negat vehement, precizand ca a semnat o singura nota, in 1985, prin care isi lua angajamentul ca va apara interesul national.

Sebastian Bodu lanseaza un avertisment dur pentru Gica Popescu

Ulterior, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a confirmat oficial ca Popescu nu a colaborat cu organul represiv al regimului comunist iar jurnalistului care a furnizat informatia eronata i-a fost retrasa acreditarea.

Gica Popescu, acuzat de luare de mita: Sigur a luat spaga

Nu este prima data cand Dumitru Dragomir lanseaza acuzatii dure la adresa lui Popescu, fostul presedinte al LPF fiind un adversar declarat al acestuia.

M.D.

Quarterly Report - Editia 4

Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a fost primit luni, 20 mai, pe Aeroportul Internaţional Esenboga, de reprezentanţi ai autorităţilor din Ankara. El face o vizită oficială în Turcia, la invitaţia...
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a fost invitata ultimei ediții a rubricii „Cu fața la alegători”, unde a vorbit despre proiectele realizate în mandatul său, despre...
#Gica Popescu note Securitate, #Gica Popescu CNSAS Securitate, #Gica Popescu alegeri FRF, #alegeri FRF 2014 , #FRF