Gica Popescu il ataca pe Burleanu: Eu as fi mai atent in locul lui

Vineri, 02 Martie 2018, ora 22:43
3846 citiri
Gica Popescu il ataca pe Burleanu: Eu as fi mai atent in locul lui
Foto: Facebook/ Gheorghe Popescu

Gica Popescu a iesit la atac dupa ce presedintele FRF, Razvan Burleanu, a criticat mai multi componenti ai "Generatiei de Aur".

Fostul capitan al nationalei considera ca declaratiile lui Burleanu nu ii apartin, ci vin de la departamentul de comunicare al FRF.

In continuare, Popescu il avertizeaza pe seful Federatiei ca ataca oamenii care au obtinut cele mai mari performante din istoria nationalei Romaniei si ii transmite ca face o greseala.

"Mi se pare ca departamentul de comunicare pe care el il foloseste in campania electorala ii pregatesc toate aceste raspunsuri. Nu cred ca sunt cuvintele lui, probabil asa il invata cei de acolo. El are mare incredere in acest departament. Eu as fi mai atent in locul lui, pentru ca vorbeste despre jucatorii care au reusit cea mai mare performanta din istoria echipei nationale", a spus Popescu la Telekomsport.

"Baciul" si-ar dori ca Burleanu sa renunte din proprie initiativa la tentativa de a bloca pe cale regulamentara candidatura lui Ionut Lupescu pentru a demonstra ca nu se teme de o concurenta reala la alegerile din luna aprilie.

"Nu stiu de ce domnul Burleanu nu face o actiune de fair-play. Ar trebui sa nu faca vreo referire la acest articol, ar trebui sa lase totul dupa aceste alegeri, sa-si aduca aminte cum a candidat in 2014, pentru ca el oricum sustine ca este sigur de castigarea acestor alegeri. El spune ca are peste 200 de voturi si ca va castiga. Toata lumea ar trebui sa se raporteze la experienta lui Ionut Lupescu de acum. In ultimii patru ani de zile, eu nu am vazut nimic care sa poata schimba in bine fotbalul romanesc. Poate ca a fost cea mai neagra perioada din istoria echipei nationale.

S-a tot vorbit de Generatia de Aur in ultimii ani. Acum, un membru al Generatiei de Aur incearca sa vina si sa faca ceva in fotbalul romanesc. Exista posibilitatea aceasta. Chiar nu merita o sansa acest membru al Generatiei de Aur? Ionut Lupescu, sustinut de membri ai Generatiei de Aur, candideaza impotriva unei persoane care nu vine din lumea noastra, vine dintr-un alt peisaj", a mai declarat Gheorghe Popescu.

Gica Popescu a incercat sa candideze la alegerile FRF din 2014, insa a ajuns la inchisoare cu o zi inaintea scrutinului castigat de Burleanu.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Gica Popescu Burleanu FRF, #alegeri FRF 2018, #Burleanu alegeri FRF , #FRF